HomeСпортІнші видиСімейні перегони

Сімейні перегони

( 0 Votes )

10 лютого в спортивному залі районного колегіуму стартувала обласна спортивна гра «Сімейні перегони» сезону 2013 року. Для участі у змаганнях прибуло вісім спортивних родин з шести населених пунктів району. По дві сім’ї делегували на змагання Володимирець Ковальчуків і Бурдів, а  Половлі Кравчуків та Бортників, з Довговолі участь взяли Сяські, з В.Цепцевич Ярути, з Дубівки Анчуки та постійні учасники даного проекту Полуйки з Суховолі.

 Цього разу учасникам було запропоновано випробування: «Незвичайний гольф» (елементи тенісу з влученням у ціль), «Фризбі» (вправи з обручем та на влучність), «Дай пас» (передачі м’ячів: баскетбольного та футбольного). Цікава боротьба спортивних сімей за нагороди цього разу розпочалась з перших конкурсів, учасники зуміли поєднати цікавий відпочинок зі спортивними досягненнями. З різницею в один бал перемогу святкував Бурда Олександр зі своїм сімейством, випередивши досвідчених Полуйків, а третіми стала родина Ярути Олександра. Усі учасники в подарунок отримали чеки на спортивний інвентар. Трійка призерів вже наступних вихідних будуть представляти район в обласному етапі. Змагання відбудуться знову ж таки в районному колегіумі. В гості до нас завітають спортивні родини сусідніх районів. 

Наступний районний етап спортивної гри відбудеться в березні місяці. Запрошуємо до активного сімейного дозвілля усіх, хто зацікавився проектом.

На фото: переможці «Сімейних перегонів» та фрагменти змагань.



Юрій Римарчук,

Начальник відділу з питань фізичної

культури і спорту райдержадміністрації


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.