HomeСпортІнші видиСпортивна мозаїка

Спортивна мозаїка

( 0 Votes )

Традиційний турнір з волейболу з нагоди професійного свята енергетиків, що проводився 12-13 грудня в Кузнецовську зібрав п’ять колективів. Волейбольна команда Володимиреччини скористалась запрошенням сусідів й склала конкуренцію чотирьом місцевим командам.

Програвши прем’єрну гру команді РАЕС-1, наші волейболісти в інших трьох матчах переграли другий склад РАЕС, МЕМ (міські електромережі) та молодіжну команду «Сокіл».

Другий результат в турнірі – оптимальний результат володимирчан. Витрати на проїзд команди в Кузнецовськ компенсувала Володимирецька селищна рада. Надіємось, що тренувальний ефект двох останніх турнірів  додасть нашим волейболістам наснаги в офіційному старті 20 грудня в м.Рівне на чемпіонаті області.

Старт чемпіонату області з волейболу серед жінок

13 грудня в м.Костопіль пройшов перший тур чемпіонату області з волейболу серед жінок. Вже декілька років поспіль вихованки тренера Анатолія Приходька з Полицької ЗОШ представляють наш район на даних змаганнях. В Костополі наші дівчата у двох партіях переграли волейболісток Острога. А з вихованками Костопільського спортивного ліцею конкурувати досить важко, тому поразка 0:2 додасть нашим спортсменкам певного досвіду.

Приємно відзначити, що вихідці з Полиць продовжують спортивну кар’єру. До перемоги господарів змагань долучилась вихованка Полицької ЗОШ Надія Журбич, яка зараз проживає в Костополі та грає за команду господарів.

Наступний тур змагань з волейболу пройде 27 грудня у спортивному залі Полицької ЗОШ. Суперниками наших волейболісток будуть Сарни та Кузнецовськ. Запрошуємо прихильників волейболу підтримати нашу команду.

Юрій Римарчук,

начальник відділу молоді та спорту управління

освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Чемпіонат району з настільного тенісу

Згідно календарного плану, у неділю 13 грудня, в приміщенні  Володимирецького районного колегіуму пройшов відкритий  чемпіонат району з настільного тенісу.  Цьогорічний чемпіонат показав, що теніс у районі значно виріс. Гравці, яких торік вважали аутсайдерами та середнячками  сьогодні  стали  головними конкурентами в боротьбі за чемпіонство, як серед тчоловіків, так і серед жінок. Змагання  проходили по коловій системі, з трьох партій. Перщими закінчилися змагання у жінок. Тут не було рівних Оксані Бульботко з Володимирця, яка в усіх партіях впевнено перемогла  своїх суперниць. З однією поразкою друге місце посіла Світлана Булан з Мульчиць. Третю сходинку виборола тенісистка з районного центру Тетяна Мозуль. 

А от у чоловіків  чемпіонат  пройшов драматичніше. З однаковою кількістю очок до фінішу прийшло по два учасники змагань, як за перше-друге, так само і за третє-четверте місця. Остаточний розподіл визначився згідно регламенту змагань. Маючи по 14 очок, за рахунок перемоги в особистій зустрічі, чемпіонське звання виборов Степан Бережний з Любахів в боротьбі з гостем з Волині Максимом Ярошиком. А Віктор Корнелюк з Кузнецовська в такій же ситуації здобув третє призове місце чемпіонату, набравши по 12 очок з Євгеном Чугаєм з Володимирця. Всі призери чемпіонату району з настільного тенісу нагороджені кубками, грамотами та грошовими винагородами.

 

Сергій Вінник,

голова районної організації ВФСТ «Колос»

 

У вас недостатньо прав для коментування.