HomeСпортІнші види«Сімейні перегони» - четвертий сезон стартував

«Сімейні перегони» - четвертий сезон стартував

( 0 Votes )

Обласний етап четвертого сезону обласної спортивної гри «Сімейні перегони» стартував 22 вересня в смт Рокитне. До участі, окрім господарів, були запрошені переможці районних змагань північного регіону: Кузнецовськ, Володимирець, Дубровиця та Зарічне. Представляти район в спортивних перегонах виборола сім’я Брижів з Великих Цепцевич: тато Анатолій, мама Людмила, п‘ятнадцятирічний Дмитро та тринадцятирічна Тетяна.

У спортивної родини з Великих Цепцевич є чималий досвід участі в даному проекті: в районних змаганнях минулого сезону команда перемагала, а в обласних останнього разу зупинились за крок до пєдесталу. Випробувальними завданнями цього разу були елементи туризму, а саме «Знавці туризму», встановлення і складання туристичного намету, транспортування потерпілого та подолання перешкод. Саме туристичні випробування дались досить легко нашим спортсменам, глава сімейства не лише досвідчений знавець вільної та греко-римської боротьби, а й туризму. З першого конкурсу представники Володимиреччини захопили лідерство, в подальшому більшість конкурсів також виграли.  Досвід трьох попередніх  сезонів та тренування втілився у впевнену та заслужену перемогу. Окрім кубка,  медалей, футбольного мяча, спортивної атрибутики переможці забезпечили собі участь в суперфіналі, що відбудеться в літній період 2014 року. Суперниками наших переможців стануть переможці усіх шести турів «Сімейних перегонів» четвертого сезону, що будуть проходити за традиційним форматом: починаючи з населених пунктів та районних етапів, завершуючи обласними змаганнями.

Прихильники здорового способу життя та активного сімейного дозвілля можуть взяти участь в наступних турах спортивної гри «Сімейні перегони», які відбудуться жовтні, листопаді, лютому, березні та квітні. Цьогоріч районні етапи пройдуть за територіальним принципом, кожного разу на іншій території, але обмежень щодо участі не має. Тож слідкуйте за повідомленнями в районній газеті. Необхідна умова для участі: учасники не просто команда гравців, а сім’я. Завдання підбираються оптимальні для різних категорій учасників, тому вік не впливає на досягнення учасників.

сім’я Брижів з Великих Цепцевич
 

Юрій Римарчук,

Начальник відділу молоді та спорту

управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.