HomeСпортМотобол

Мотобол

ІІ Міжнародний турнір пам’яті Василя Коростеля відбувся у Володимирці (+фото, відео)

( 0 Votes )

Через сім років після І-го Міжнародного турніру, у Володимирці відбувся ІІ-й Міжнародний турнір пам’яті Василя Коростеля. Легенда українського та білоруського мотоболу Василь Йосипович Коростель пішов від нас майже 10 років тому назад.

Його великі заслуги та перемоги у мотоболі живуть і зараз, особливо у сусідній Білорусі, де у місті Пінськ ось уже понад 36 років діє сучасний спортивно-технічний комплекс разом з мототреком, що був збудований завдяки прямій участі нашого славного земляка.

 

​​​​​​​Програма проведення турніру з мотоболу

( 0 Votes )

 

Програма проведення міжнародного турніру з мотоболу пам’яті Василя Коростеля
19 липня 2019 року, Володимирець, БАМ

 

Володимир Рашовський: Турнір Василя Коростеля об’єднав країни і дає шанс на відродження мотоспорту

( 0 Votes )

Напередодні проведення ІІ міжнародного турніру пам’яті Василя Коростеля у Володимирці нам вдалося поспілкуватися з людиною, завдяки якій він узагалі відбудеться. 

Це кандидат в народні депутати по 155 виборчому округу Володимир Рашовський (до речі, теж родом із Дубровиці, і як славетний мотоболіст). Він і розповів про своє бачення мотоспорту в Україні та на Поліссі зокрема.

 

У Володимирці відбудеться ІІ міжнародний турнір з мотоболу

( 0 Votes )

ІІ міжнародний турнір з мотоболу пам’яті Василя Коростеля пройде 19 липня 2019 року на мотодромі НВК «БАМ».  Початок турніру о 14:30.

Запрошуємо всіх шанувальників мотоспорту на видовищний і захоплюючий турнір за участю двох білоруських та одного українського клубів!

 

Мотобольна збірна України може знову завітати до Володимирця

( 0 Votes )

 

З 10 по 12 травня на Хмельниччині у м. Кам’янець -Подільський відбувся Кубок України з мотоболу 2019. Участь в якому взяли дві команди з Полтавщини - «Дружба» (Мачухи) та «Нива» з Вишняків, вознесенський «Восход» (Миколаївська область) та єдина команда із Західної України «Поділля-Мотор» із Кам’янця – Подільського.

 

Сторінка 1 з 8