HomeСпортФутболЧемпіонат Володимирецького району з футболу (таблиця)

Чемпіонат Володимирецького району з футболу (таблиця)

( 0 Votes )

На минулому тижні відбулися матчі чемпіонату району та чвертьфінальні поєдинки Кубка району з футболу. Сопачівський «Стир» упевнено в гостях з рахунком 4:1 переміг каноницький «Промінь» і достроково став чемпіоном району 2019 року. 

Володимирчани вдома перемогли полицьке «Полісся» (рахунок тут 9:2). Боровський «Темп» в гостях у Кідрах з рахунком 1:6 поступився місцевій «Юності». У чвертьфінальних поєдинках Кубка району такі результати: «Стир» (Сопачів) – «Олімп» (Жовкині) – 4:0, «Горинь» (В.Цепцевичі) – «Зоря» (Воронки) – 3:0. Отже, фіналісти визначилися, й у понеділок 14 жовтня на стадіоні «Янтар» відбудеться фінальнй матч Кубка району з футболу між командами «Стир» (Сопачів) та «Горинь» (Цепцевичі). Початок о 15:00 годині.

 

Таблиця фінальної частини чемпіонату району з футболу станом на 7.10.2019 року

Згідно з регламентом змагань з команд «Горинь» (В.Цепцевичі) та «Зоря» (Воронки) знято по три очки за неявку на календарні поєдинки. Стадіон команди «Зоря» (Воронки) дискваліфікований до кінця сезону. Домашні поєдинки команда буде приймати на стадіоні «Янтар». Дату пропущеного календарного матчу чемпіонату району між командами «Зоря» (Воронки) та «Промінь» (Каноничі) буде призначено пізніше. 

Сергій ВІННИК,
голова ВРФФ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.