HomeСпортФутболКубок району з футболу: без сенсацій не обійшлось (+сітка змагань)

Кубок району з футболу: без сенсацій не обійшлось (+сітка змагань)

( 0 Votes )

В останню липневу неділю у восьми населених пунктах Володимиреччини пройшли поєдинки чергової стадії районного Кубка з футболу, які принесли декілька несподіваних результатів.

Мабуть, найрезонанснішою подією 1\8 розиграшу почесного трофею стала поразка лідера районного першолігового чемпіонату „Моноліта” у Сопачеві.

Здається, що може бути цікавого чи непередбачуваного у поєдинку, де зустрічаються перша та остання команда першої ліги? Зовсім недавно ці колективи мірялися силами у рамках першого кола чемпіоната у тому ж Сопачеві і енергоремонтники виграли 4 : 2. Той рахунок, скоріш за все, і розхолодив гостей, а серця господарів запалив вогнем реваншу. Пікантності двобою додавав і той факт, що у рядах команд знаходились гравці, які ще недавно захищали кольори суперників. У варашан це Роман Сильчук, а у сопачівців – Максим Булан. Втім, не їм судилося стати ключовими особами матчу. Рахунок на початку другого тайму відкрив лівий півзахисник гостей Олег Лойко, який добив м’яч у сітку після декількох сейвів голкіпера господарів Олексія Бойка. Після цього гості, мабуть, усім складом повірили, що перемога від них нікуди не дінеться. Та сопачівців так легко не зламати. Вони додали у темпі та агресивності і зуміли вирівняти становище: їхній кращий нападник Роман Федіна головою „замкнув” передачу з правого флангу – 1 : 1. А у додатковий час той же Федіна красивим ударом зі штрафного вивів свою команду у чвертьфінал – 2 : 1, підтвердивши тим самим футбольну істину, що кубок фаворитів не визнає.

Інші дві несподіванки пов’язані з друголіговцями Мульчиць та Жолудська, які вибили з Кубка Полиці та Воронки відповідно – 3 : 2 та 1 : 0. В інших поєдинках прогнозовано перемогли сильніші за рейтингом колективи. МФК у гостях розгромив Половлі – 4 : 0, Кідри майже те саме зробили у Лозках – 3 : 0, Цепцевичі у Зеленому подужали господарів – 3 : 1, а Телковичі у Озері  дотисли місцевих футболістів – 2 : 1.

Мужньо боролися з вихід у чвертьфінал Любахи у Каноничах, та все ж програли – 2 : 3.Таким чином, маємо наступний склад чвертьфінальних пар(зустрічі датовані неділею, 6-го серпня): Телковичі – Сопачів, МФК – Цепцевичі, Мульчиці – Жолудськ, Каноничі – Кідри.

На цій стадії гратиметься лише один поєдинок, а вже півфінали складатимуться з двох матчів і пройдуть у будні дні, бо 13-го серпня стартує друге коло районних перегонів.

Ю.Ковалець.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.