HomeСпортФутбол

Футбол

Вимушений анабіоз, або тайм-аут для спорту через карантин

( 0 Votes )

Спортивний  світ  завмер через пандемію коронавірусу. На невизначений строк відмінені усі спортивні змагання. 

В тому числі з 17-го березня рішенням Виконавчого комітету Української асоціації футболу, який  фактично продублював рішення УЕФА, призупинені усі футбольні та фут зальні змагання обласного, районного та міського рівнів на території Рівненської області.

 

Володимирецький "Легіон" – чемпіон район з футзалу (+фото)

( 0 Votes )

 

 

У першу неділю лютого у Вараші на паркеті Будинку культури ім. Лесі Українки пройшов заключний етап чемпіонату Володимиреччини з футзалу. 

За результатами відбіркових змагань перепустки до фіналу отримали дві команди з райцентру – КДЮСШ та «Легіон», які стали кращими у чемпіонаті селища. 

 

"Моноліту" – 20 років! Ювілею присвятили турнір з міні-футболу на 7 грудня

( 0 Votes )

 

Саме цій знаменній даті в історії ще молодого колективу був присвячений турнір з міні-футболу, що пройшов 7-го грудня  на штучному майданчику Спорткомплексу Рівненської АЕС.

Змагання відкрив вітальним словом почесний президент команди Анатолій  Ляшик, в якому він зосередив увагу присутніх на тому тернистому шляху, що пройшов колектив з моменту заснування і по сьогоднішній день. Було чимало здобутків, але були і болісні втрати.

 

Чемпіонат Володимирецького району з футболу (таблиця)

( 0 Votes )

На минулому тижні відбулися матчі чемпіонату району та чвертьфінальні поєдинки Кубка району з футболу. Сопачівський «Стир» упевнено в гостях з рахунком 4:1 переміг каноницький «Промінь» і достроково став чемпіоном району 2019 року. 

 

Чемпіонат Володимирецького району з футболу (таблиці)

( 0 Votes )

 

Чемпіонат Володимирецького району з футболу станом на 09.09. 2019 року

 

Сторінка 1 з 47