Перед виборами - перевірте паспорти!

( 0 Votes )

У зв’язку з проведенням виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 25 жовтня, міграційна служба Рівненщини закликає переглянути дійсність своїх документів.

Жителям області напередодні місцевих виборів слід уважно перевірити свій основний документ – паспорт громадянина України, аби він був у належному стані. А саме: чи вчасно здійснена вклейка фото при досягненні 25-ти, 45-ти річного віку чи оформлено паспорт у зв’язку зі зміною прізвища, чи проставлене місце реєстрації.

Якщо паспорт втрачений або зіпсований, необхідно терміново звернутися до територіального підрозділу міграційної служби за місцем проживання для поновлення документів. Особам, які нещодавно прийняті до громадянства України рекомендовано не зволікати з отриманням тимчасового посвідчення громадянина України.

У день виборів працівники міграційної служби чергуватимуть у всіх територіальних підрозділах УДМС України в Рівненській області, щоб громадяни мали змогу безперешкодно реалізувати своє виборче право.

До дня виборів залишається ще кілька днів, тож спеціалісти міграційної служби закликають мешканців регіону уважно і відповідально віднестися до звернення. Адже належний стан документів – це запорука того, що виборець зможе проголосувати.

 

Завідувач Володимирецького районного сектору

Управління державної міграційної служби

України в Рівненській області

Вадзіцька Т.В.

 

У вас недостатньо прав для коментування.