Володимирецька РО ВО"Свобода": "Тільки молодь, об'єднана з досвідом в націоналістичній структурі, здатна врятувати Україну" (+фото)

( 0 Votes )

Дуже актуально, 14 жовтня 2015року на марші Героїв  до річниці утворення УПА, звучало гасло "Влада ідіотів - судить патріотів"

Надзвичайно насиченим, але не зовсім веселим, (бо влада, що прийшла у кабінети на крові патріотів Майдану та Сходу, не боячись гріха і переступаючи усі канони совісті і честі, продовжує вбивства, судилища, обшуки та кидання за грати свідомої молоді) видався початок жовтня для Володимирецьких націоналістів та усіх прихильників.

Було  чергово проведено футбольний турнір до свята Покрови Пресвятої Богородиці, дня утворення козацтва, річниці утворення УПА та дня захисника України на центральному стадіоні. Незважаючи на те, що з різних причин доїхали до нас лише дві команди: ФК"Новаки" та ФК"Полісся" із села Зелене, матч видався дуже цікавим. Програючи 0:2 після першого тайму новаківські футболісти змогли зрівняти рахунок у другому і виграти у серії пенальті. Учасники були нагороджені грамотами, а переможці цінним подарунком з рук голови організації Володимира Савоніка - кандидата на посаду селищного голови Володимирця.


 

Після усі учасники та глядачі змогли поласувати справжнім козацьким кулішем, який приготували свободівські кухарі на чолі з молодим кандидатом у депутати до селищної ради Євгеном Козодоєм. Також уже який рік підряд "Свобода" організувала поїздку громадян району на марш Героїв до столиці, де мали можливість сфотографуватись на фоні військової техніки, потримати в руках реальну зброю та послухати виступи лідера "Свободи" О.Тягнибока та представників інших націоналістичних сил про реальну ситуацію з економікою країни та долями нових політв'язнів режиму Порошенка-Яценюка.

Триває боротьба за побудову соціально справедливої та справді української України під назвою - Місцеві вибори-2015. Я не перебільшую, бо саме від кожного маленького свідомого патріота у невеличкому поліському селі залежить майбутнє такої великої держави як Україна.

Потрібно визнати, що усі загрались, віддаючи свій голос довіри на кожних наступних виборах то лібералам, то псевдодемократам, а то й відвертим злодіям. А останні ще й вміло грали на настроях населення, мовляв не голосуйте за націоналістів, вони все одно не пройдуть. Та ВО"Свобода" таки потрапила в парламент 2012-2014років. Згадайте як викидали вони з приміщення Ради зрадників-регіоналів, як змушували запеклих українофобів-комуністів виступати з трибуни українською, як відкривали усім та блокували прийняття завуальованих рішень Верховної Ради  про продаж землі та стратегічних підприємств. Тепер запитайте себе: "Чи кращим є нинішній парламент без фракції ВО"Свобода" і якими будуть нові ради на місцях якщо ви не оберете туди націоналістів?". "Скільки ще одні і ті ж злодії будуть незаконно роздавати земельні ділянки родичам та втридорога ремонтувати щось за наші з вами гроші з податків, які ми платимо, щоб краще жити?".

Володимирецька ВО"Свобода" офіційно заявляє: "Ми ведемо до служби Вам молодь, що об'єднана з досвідом і яка не брала, не вміє і не буде брати хабарів. Молодь, що не ховатиметься за зачиненими дверима владних кабінетів від своїх виборців. Молодь, яка найбільше хоче заслужити своїми діями Вашої поваги та авторитету."

Отож, до Рівненської обласної ради ми делегуємо: округ №5 - Андрєєва Олена Іванівна 1989р.н., юрист, співголова спілки ветеранів-учасників АТО; округ №6 - Савонік Володимир Володимирович 1985р.н., голова Володимирецької РДА у травні-грудні 2014року; округ №7 - Корнійчук Микола Адамович 1975р.н., соціальний інспектор управління праці та соціального захисту.

Савонік Володимир, обласна рада округ№6
 
Андрєєва Олена, округ Володимирець№2

До Володимирецької районної ради: Перший кандидат - Савонік Володимир Володимирович; округ №1 Андрєєва Олена Іванівна; округ №2 Корнійчук Микола Адамович; округ №9 Городний Володимир Михайлович 1976р.н. зубний лікар Більськовільської амбулаторії; округ №10 Сергійчук Галина Федорівна 1964р.н. тимчасово не працює; округ №11 Ординат Володимир Анатолійович 1977р.н. тренер-викладач Кузнецовської ДЮСШ; округ №16 Блищик Юлія Василівна 1992р.н. тимчасово не працює; округ №20 Безушко Валерій Арсенійович 1964р.н. підприємець; округ №31 Яйченя Петро Опанасович 1957р.н. пенсіонер.

Городний Володимир, округ Б.Воля
 
Сергійчук Галина, округ В.Жолудськ
 
Ординат Володимир, округ В.Телковичі
 
Блищик Юлія, округ Жовкині
 
Безушко Валерій, округ Красносілля
 
Яйченя Петро, округ Сопачів

До Володимирецької селищної ради: округ №9 Бедик Сергій Іванович 1977р.н., водій; округ №12 Козодой Євгеній Володимирович 1995р.н.,очільник патріотичної молодіжної громадської організації "Сокіл" у Володимирецькому районі; округ №25 Кривко Олеся Олексіївна 1980р.н. молодша медсестра Володимирецької СЕС.

Бедик Сергій селищна рада округ№10
 
Козодой Євген селищна рада Володимирця округ№12
 
Кривко Олеся селищна рада Володимирця округ №25

Прес-служба

Володимирецької РО ВО"Свобода"

 

У вас недостатньо прав для коментування.