HomeНовиниВ РайоніОперативна інформацію по коронавірусу у Володимирецькому районі: хворих немає, 350 на самоізоляції

Оперативна інформацію по коронавірусу у Володимирецькому районі: хворих немає, 350 на самоізоляції

( 0 Votes )

 

За оперативною інформацією голови Володимирецької райдержадміністрації Анатолія Рижого, станом на 23 березня 2020 року на території Володимирецького району 350 чоловік перебувають у самоізоляції.

З них 301 повернулися з-за кордону з країн, уражених коронавірусом, інші 49 мають підвищену температуру 37,3 градусів, ознаки гострих респіраторних інфекцій та пневмонії. Усі вони перебувають під наглядом сімейних лікарів. Жоден із жителів району не перебуває в інфекційному відділенні лікарні з підозрою на інфікування коронавірусом.

Хлопець з Володимиреччини, якого госпіталізували з підозрою на коронавірус в інфекційне відділення Сарненської районної лікарні, нині перебуває на самоізоляції, оскільки вірусу в нього тести не підтвердили.

Жінка з Володимиреччини, про яку Радіо Трек з посиланням на прес-секретарку обласного управління охорони здоров’я Аллу Сищук повідомляв, що вона теж начебто  з підозрою на коронавірус перебуває в інфекційному відділенні у Сарнах, насправді лікує пневмонію в Рівному і з покращенням стану вже переведена у терапію. Тобто фактично це був фейк.

Сергій СКІБЧИК

 

У вас недостатньо прав для коментування.