HomeНовиниВ РайоніНовини району за тиждень

Новини району за тиждень

( 0 Votes )

Підтримайте петицію володимирчанина!

Житель Володимиреччини Петро Романчук ініціює збір підписів на сервісі петицій до Президента. Чоловік переконаний, що мобільні оператори, користуючись "дірками" у законодавстві, заганяють споживачів у рамки ради власного збагачення, нав'язуючи завищені тарифи за послуги, які часто непотрібні, але альтернативи немає.

 

Через халатність дорожників сталася аварія

25 вересня увечері поблизу села Зелене водій автомобіля «Toyota Prado» наїхав на купу щебеню, який лежав на узбіччі. У результаті не впорався з керуванням та злетів у кювет. Це був 29-річний житель села Млинок Зарічненського району. Водій не постраждав, а от автомобіль розбитий майже увесь. У салоні позашляховика перебувало двоє дітей та 54-річна жителька села Борове. Діти в ДТП не постраждали. А пасажирку із діагнозом політравма, забої грудної клітки та хребта медики госпіталізували у реанімаційне відділення Володимирецької лікарні.

 

Поранив ножем двох людей

25 вересня увечері 26-річний мешканець села Бишляк завдав ножове поранення однолітку із Володимирця. Інцидент трапився на окраїні села на березі річки Стир. Під час розмови між чоловіками виникла сварка, яка переросла у сутичку, в ході якої житель Бишляка вдарив свого опонента ножем у живіт. Зловмисник також поранив ножем руку 20-річного товариша потерпілого, якого після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

 

Бізнес в Інтернеті поки анонімний

Чоловік з Рудки на OLX анонімно продає бурштин, вироби з нього і весільну сукню. Вибір товару у чоловіка немалий. За додатковою інформацією просить звертатись у приват.
Окрім каміння, походження якого не вказується, автор оголошення продає ще й весільну сукню.

 

Застряг кінь у канаві

29 вересня в ночі до рятувальників звернувся чоловік із села Лозки з проханням врятувати його коня, який застряг в меліоративному каналі поблизу села Кошмаки. За допомогою пожежних рукавів і трактора за годину тварину успішно витягли.

 

Зіткнулися лоб в лоб

29 вересня близько першої ночі у селі Кідри зіткнулися два мотоцикла, якими керували 23 – та 15-річний місцевий житель. У старшого водія діагностували забій грудної клітки та після надання меддопомоги відпустили. Неповнолітнього госпіталізували у реанімаційне відділення із попереднім діагнозом «закрита черепно-мозкова травма». Втім, за результатами додаткового обстеження у нього виявили перелом склепіння черепа та направили до лікарні Рівного. Він поки в реанімації.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.