HomeНовиниВ РайоніНа День села у Сваринях розігрували камінь, дрова, сіно і навіть манікюр та зачіски

На День села у Сваринях розігрували камінь, дрова, сіно і навіть манікюр та зачіски

( 0 Votes )

Саме на Зелені свята вже вкотре Сварині святкують День села. До клубу поспішали всі від малого до старого. А зустрічали їх колективи Сваринівського сільського клубу: фольклорний колектив «Сваряни» та хореографічний ансамбль Перлинки. 

Вітали піснями жителів села і гостей Павло Кривко та Андрій Сафоник.

Цікаво проводили свій час і дітки на гірках та батутах.

Гостей частували юшкою, кулешем, варениками, пампушками з часником та напоями з трав.

Присутні із задоволенням слухали виступи колективів та брали участь в розіграші святкової лотереї. А чого тут тільки не розігрували: камінь, щебінь, дрова, зерно, сінокоси, сувеніри і навіть телятко, обмолот зернових, манікюр, зачіски, огірки!

Гостям свята вручали на пам’ять сувеніри: бейси, зонти, ручки, блокноти з логотипом Сваринь, придбані за кошти спонсорів, та горілка «Сваринівська мирова».

Завклубом Оксана Василюк приймала нагороди колетивам від народного депутата Василя Яніцького, депутата обласної ради Петра Мартинюка та від голови районної ради Василя Ковенька. Щирі побажання для жителів села лунали і з уст спонсорів.

А завідуюча клубом Оксана Василюк висловлювала безмежну вдячність народному депутату Василю Яніцькому за подаровану апаратуру, адже свято дійсно звучало.

Жителі та готі села вдячні організаторам свята за позитивні емоції і такий чудовий відпочинок. Та за нову, але вже таку полюблену традицію святкування дня села.

Спонсорами свята стали Ірина Басик голова сільської ради, Петро Мартинюк, депутат обласної ради, Віктор Буряченко, директор господарства «Городецьке», і Сергій Косогов, юрист господарства «Городецьке», Петро Бортник. А ще директор ПрАТ Рафалівський кар’єр, Віктор Кривко, ДП «Регіон-Інвест», Михайло Салівоник, інженер Володимирецького держлісгоспу, та жителі села Зінаїда Мартинюк, Наталія Сірач, Віктор Василюк, Юрій Сафоник, Іван Гапонов.

Ольга Кривко.

Фото Данила Боровця.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.