HomeНовиниВ РайоніВолодимирецькі рятувальники відкачували дощову воду з підтоплених господарств

Володимирецькі рятувальники відкачували дощову воду з підтоплених господарств

( 0 Votes )

Впродовж 17 та 18 травня володимирецькі рятувальники надавали допомогу громадянам, чиї господарства були підтоплені внаслідок сильних дощів. Зокрема в смт. Володимирець впродовж двох днів було відкачано дощову воду у 13 приватних господарствах, а в с.Антонівка - в чотирьох. До проведення зазначених робіт від ДСНС залучалося 7 чоловік особового складу та дві одиниці техніки.

Слід зазначити, що в ці дні на Рівненщині внаслідок підняття рівнів води в річках та підйому грунтових вод були підтоплення приватних господарств і в сусідніх районах: Сарненському, Дубровицькому, Зарічненському, Костопільському, Рокитнівському та Березнівському.

 

За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології впродовж найближчих днів в області знову передбачаються дощ із грозою, місцями шквали 15-20 м/с. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян бути обережними. По можливості не ходіть під деревами, лініями електропередач та рекламними щитами, а водіям транспортних засобів не рекомендується паркувати під ними автомобілі. У випадку ж надзвичайних ситуацій негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером - "101".

 Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.