HomeНовиниВ РайоніРайон отримав від депутата подарунки (+фото, відео)

Район отримав від депутата подарунки (+фото, відео)

( 0 Votes )

 

У літню днину – 30 травня – у Володимирці урочисто відкрили футбольний майданчик із штучним покриттям на території першої школи.

За вагомої фінансової підтримки народного депутата Василя Яніцького та не без дольової селищної ради заклад (а разом з ним і весь район) отримав у подарунок сучасне футбольне поле.

Спортивне товариство кілька місяців чекало на його зведення. Майданчик має якісне покриття, він обгороджений і стильний та сучасний. Як сказав почесний гість заходу заслужений майстер спорту, український футболіст-динамівець Василь Рац, – тепер створені всі умови для якісних тренувань юних футболістів. «Вам уже не доведеться спотикатись об камінчик чи порапити ногою в ямку. Використайте максимально отриману можливість тренуватись у достойних умовах, щоб вийти у великий спорт. І хто знає, можливо через роки ви з честю носитимите форму національної збірної України з футболу».

Завітали на захід також голова РДА В.Хоружий, голова селради О.Осмолович, начальник управління освіти М.Ошурко та підрядник Ю.Фалко, керівник відомої всім в області фірми «Фіалка», яка виконувала будівельні роботи по зведенню майданчика. За дійством спостерігали юні футболісти, педагоги та жителі селища.

Директор школи Світлана Дуляницька окрім вітань і висловлення радості за такий подарунок ще й вручила подяку депутату. Після цього почесні гості урочисто перерізали стрічку і по черзі забили новенькі мячі у новенькі ворота.

Справжньою родзинкою заходу став майстер-клас з футбольного фрістайлінгу від призера різноматніних турнірів з Panna-футболу, організатора вуличного футболу в Україні Романа Шершня. (Про нього «ВВ» вже писав у попередніх номерах). Молодий тренер показав справжню майстерність у володінні мячем, а юні футболісти невідривно спостерігали за його виступом, час від часу вигукуючи слова захоплення.

Непідробний ажіотаж викликала можливість сфотографуватись разом із майстром спорту Василем Рацом. До нього вишикувалась справжня черга з юних футболістів і фанатів футболу.

На щойно відкритому футбольному полі одразу відбувся перший дитячий турнір з міні-футболу на призи БФ «Наш Край». Гравців та команди нагороджував особисто Василь Яніцький, бронзовий призер української прем’єр-ліги Михайло Сергійчук та екс-гравець збірної України і київського «Динамо» Василь Рац. Визначили й кращих гравців турніру, всі номінанти отримали пам’ятні статуетки та шарфи збірної України. Приз «За волю до перемоги» отримала команда першої школи, третє місце посіла команда Великоцепцевицької ЗОШ 2009 р.н., другими стали школярі з Рафалівки, а перемогу святкувала команда Великоцепцевицької ЗОШ 2007 р.н. Команди отримали грамоти, медалі, кубки.

А після цього у садочку «Малятко» відкрили подарований В.Яніцьким дитячий майданчик. Дітки по-дитячому – віршиками і танцями – дякували народному депутату за подарунок. Розсмішив всіх маленький вихованець садочка, який подарував депутату мяку іграшку, пошиту руками діток і вихователів. Василь Петрович потиснув руку хлопчику і похвалив, що той – міцний. На що отримав по-дитячому здивовану відповідь: «Звичайно, я міцний, мені вже 5 років!».

 Наприкінці дівчатка і хлопчики у барвистих вишиванках продемонстрували зворушливий флешмоб «Хочу миру».

Подарунки від депутата отримала і районна бібліотека – три принтери для роботи, набір книг художньої літератури від різних автоів. А кільком навчальним закладам із Озера, Рафалівки та Полиць подарували оргтехніку.

 

(Вл. інф.).

Фото Олени Стельмащук та Сергія Скібчика

 

У вас недостатньо прав для коментування.