HomeНовиниВ РайоніПідсумки військово-спортивної гри "Сагайдак-2018" (+фото)

Підсумки військово-спортивної гри "Сагайдак-2018" (+фото)

( 0 Votes )

 

18-20 травня в лісовому масиві «Дубина» під Володимирцем була  проведена військово-спортивна гра «Сагайдак-2018».

Ні дощ, ні комашня не завадили успішно провести цю традиційну військово-спортивну гру.

Загальне керівництво здійснювало дитяче козацьке товариство Володимиреччини «Пагін» при сприянні Ветеранської спілки учасників АТО та захисників Вітчизни (Бірюк Б.І., Юрах М.А.), Володимирецької автомобільної школи товариства сприяння обороні України (Бутрим В.М.), комунального закладу  «Володимирецької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи» (Гребень О.С.).

Дитяча військово-спортивна гра “Сагайдак-2018” проводилося з метою виховання і розвитку патріотичних почуттів у юнацтва, підвищення зацікавленості у службі в Збройних Силах України, а також популяризації активних форм проведення дозвілля підлітків.

Головними завданнями гри були виховання в дітях патріотизм, любов до рідного краю, привернення уваги до здорового способу життя, набуття знань, вмінь та навичок безпечної поведінки.

Майже 90 дітей поринули у дивовижний вихор «Сагайдака» старанно, відповідально, відверто та довірливо виконуючи головну роль сьогодення! 

Цікаво та з ентузіазмом учасники брали участь у конкурсах строю та пісні, стрільбі з пневматичної гвинтівки, конкурсу “Палія” (розпалювання багаття), конкурсу на патріотичну тематику (патріотична пісня, сценка, вірш, гумор, танець, тощо), в змаганнях «Марш-кидок» з елементами кросфіту, майстер-клас з основи розвідки, пересування, знаходження і розпізнавання розтяжок, поводження зі зброєю, медична підготовка, конкурсу “Джури” (кидання спису), стрільби з лука, в конкурсі перетягування канату, конкурсу “Крутивус” (в’язання вузлів),  конкурсу встановлення намету, в змаганні з проходженням козацької смуги перешкод «Котигорошко».

Дякуємо за старанну роботу та підтримку керівникам шкіл, надійних партнерів і друзів, які знайшли можливість зорганізувати до участі в  Ігрищах відокремлених підрозділів ДКТВ «Пагін». «Сагайдак» зміг відбутися і справдитись завдяки старанням, плідній праці багатьох людей-волонтерів, підприємців.

Уже в черговий раз генеральним спонсором цього військово-патріотичного вишколу став наш земляк-бізнесмен М’ялик Віктор Ничипорович. Дитяче козацьке товариство Володимиреччини «Пагін» висловлює йому та всім учасникам і прихильникам подяку за участь, за фінансову та не тільки фінансову підтримку, за порозуміння у вихованні майбутніх патріотів України

Бажаємо всім динамічно розвиватися, не втрачаючи завойованих позицій.

Хай Вам всім Бог посилає своє благословення на добрі діла!

Дякуємо й кожній дитині, що надихала на цю велику працю! Дякуємо кожному маленькому серцю за велику довіру!

А цьогорічними переможцями після перерахунку балів стали:

I місце відокремлений підрозділ «Дзвін» (с. Воронки);

II місце - відокремлений підрозділ «Соколята» (с. Чудель Сарненського району);

III місце відокремлений підрозділ «Джерело» (с. Хиночі).

Вітаємо переможців!

Михайло Пікторов,

головний отаман ДКТВ «Пагін».

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.