HomeНовиниВ РайоніКонкурс "Лідер року" у Володимирецькому БШЮ (+фото)

Конкурс "Лідер року" у Володимирецькому БШЮ (+фото)

( 0 Votes )

За доброю багаторічною традицією на минулому тижні до районного Будинку школярів та юнацтва з’їхались найактивніші школярі району, аби взяти участь у конкурсі «Лідер року».

Власне, усі вони вже були переможцями, адже здобули таке звання в І етапі конкурсу в окружних освітніх округах.

Тож за звання кращого з кращих боролося  лише 7 учасників, кожен з яких є лідером шкільного самоврядування у своєму навчальному закладі: 11-класниця Кідрівського НВК Аліна Столяр,  учениця 10 класу Антонівської ЗОШ І-ІІІ ст. Анастасія Піцкова, 7-класниця Воронківського НВК Вікторія Кравчук та  7-класниця Володимирецького НВК Катерина Клімук, учениця 10 класу Собіщицької ЗОШІ І-ІІІ ст. Неля Бабчанік, 9-класниця Балаховицького НВК Марія Когут та 9-класниця Бишляцького НВК Блищик Оксана.

Упродовж конкурсу кожен з учасників мав змогу  показати свої вміння і навички лідерської роботи у власному навчальному закладі, продемонструвати презентацію та публічно виступити перед присутніми, розкриваючи своє життєве кредо, громадянську позицію та творчі здібності. 

Журі конкурсу високо оцінили підготовку школярів, за рейтингом оцінювання ж визначили, що переможцем конкурсу «Лідер року - 2018» стала 9-класниця Балаховицького НВК Марія Когут. Усі ж інші конкурсанти теж отримали відзнаки з рук одного з членів журі, заступника голови районної ради Володимира Савоніка у номінаціях «Талант», «Взірець для юних», «Генератор ідей» та «Креативна особистість».

Такий конкурс відбувається щорічно, аби вмотивувати школярів бути активними, мати чітку громадянську позицію, брати участь у процесі прийняття рішень на рівні закладу, села, міста чи навіть району, а також аби виявити і підтримувати творчо обдаровану молодь та поширювати кращий досвід роботи лідерів учнівського самоврядування. Хто зна, чи не вмотивує він школярів йти маленькими кроками назустріч чомусь більшому?

 

 

Вікторія Черпак.

 

У вас недостатньо прав для коментування.