HomeНовиниВ Районі"Небесна канцелярія" у районному БК (+фото)

"Небесна канцелярія" у районному БК (+фото)

( 0 Votes )

Так уже повелося, що в новорічно-різдвяний період і дорослі, і малі чекають хоч маленького дива. Тож, аби виправдати сподівання усіх, у День Святого Миколая у районному Будинку культури влаштували справжнє свято – із іграми, веселощами, танцями та подарунками.

«Небесна канцелярія» – так звалась тематична вистава, яку показали для діток та їх батьків.

Переполовинена на темну та світлу частини, сцена вражала яскравими декораціями, продуманими до деталей. Юні ангелочки під білосніжними хмарками, затуркані постійними замовленнями подарунків для діток, та чорномазі представники темної сторони, які час від часу зачіпали ангелочків гострими фразами. Ці казкові герої так захопили діток у залі, що ті радо кинулися до танцю, ловили сніжки, проганяли хуртовину, грали у лотерею та хороводили. А потім разом зустріли й Миколая зі святковими вітаннями.

Особливо натхненним стало таке дійство для 175 діток демобілізованих учасників АТО, вимушених переселенців та дітей з прийомних сімей, які отримали подарунки, забезпечені Рівненським обласним та Володимирецьким районним центрами соціальних служб для сім’ ї, дітей та молоді. Також дітки учасників АТО отримали солодощі і від БФ «Наш край» Василя Яніцького.

 

 
 

 

Яскраве свято «Небесна канцелярія», влаштоване працівниками культури у співпраці з районним центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, дуже сподобалося малечі. Тож вистава відбудеться повторно 21 грудня о 17:00 для усіх тих, хто не зміг побувати на казці.

Вікторія Черпак .

фото автора

 

У вас недостатньо прав для коментування.