HomeНовиниВ РайоніКонкурс краси: набір учасниць триває! (+фото)

Конкурс краси: набір учасниць триває! (+фото)

( 0 Votes )

 

11 листопада в Будинку культури відбувся кастинг дівчат для участі у конкурсі «Міс Володимирець», що проходить під егідою конкурсу «МісУкраїна».

Неспоідвано для всіх, але на відбір прийшло дівчат зовсім небагато, не дивлячись на те, що окрім подачі інформації в газеті «Вододимирецький вісник», також поширювались селищем і в соцмережах рекламні афіші про даний захід.

Головний організатор і виконавчий директор Юлія Данилюк коментує:

В журі були візажист, піар-менеджер, іміджмейкер і я. Оскільки ми не набрали достатню кількість учасниць (планувалось 15, та поки що пройшли відбір лише 6), то будемо проводити конкурс між тими, кого взяли. Але насамперед ми робимо акцент на якість учасниць, а не на їхню кількість.

Як думаєш, чому так мало дівчат прийшло на перший кастинг 11 листопада?

Думаю, що дівчата не вірять у свої сили і бояться спробувати. Плюс впевнена, що у багатьох дівчат є хлопці, з якими вони зустрічаються, і ті їм забороняють брати участь в конкурсах краси. Часто також батьки не дозволяють донькам йти на подібні проекти… Не всі розуміють суті такого нового для Володимирця заходу. Моя мама колись теж була проти, але зараз вона мене підтримує і говорить, що дарма за мене боялась. Це конкурс краси, а не щось страшне. Це шанс отримати звання найвродливішої дівчини району та потрапити на наступний етап конкурсу краси. У фіналі ми готуємо багато «зоряних» сюрпризів.

Отож, як і в справжнісіньких конкурсах краси, котрі ми звикли спостерігати лише з екранів телевізорів, не обійшлося без розчарувань і в нас. Кільком дівчатам журі вимушені були відмовити через низький зріст або надто крупні параметри.

– Прикро відмовляти, але вибору нема. Стандарти відбору жорсткі. Якщо кілограми можна скинути, то зі зростом не все так просто. Деяких дівчаток ми взяли з умовою, що вони схуднуть. Якщо цього не станеться, до участі у фіналі вони допущені не будуть.

 

 

Після першого кастингу для учасниць організували фотосесію з відомим у Володимирці фотографом Олександром Медведюком. Коли набір дівчат завершиться, буде створено сайт для голосування і сторінка в соцмережі Instagram із назвою «Міс Володимирець». Дівчина, що переможе в інтернет-голосуванні, отримає титул Miss People Choice та автоматично стає учасницею фіналу конкурсу.

Найголовніше, на чому наголосили організатори конкурсу краси, це те, що в конкурсі можуть брати участь дівчата з усього району, НЕ ТІЛЬКИ З ВОЛОДИМИРЦЯ, а також і з Варашу. Набір учасниць ще триває.

Тож якщо ви стрункі вродливі дівчата із ростом вище 168 см, звертайтесь за телефоном +380 (98) 670 31 01 або в Інстаграм @da_yuli.

Олена Стельмащук

фото автора

 

У вас недостатньо прав для коментування.