HomeНовиниВ РайоніДень молоді у Любахах

День молоді у Любахах

( 0 Votes )

«Молодість – весна життя». Під такою назвою 25 червня у Любахах розпочався концерт до Дня молоді. Розпочали концертну програму учасники театрального гуртка, які задавали веселого настрою всім присутнім протягом всього вечора.

Це святкове дійство вела чарівна ведуча Тетяна Підвишенна. Вона своєю веселою вдачею та дотепними жартами просто і невимушено доповнювала гуртківців.

Глядачі насолоджувались піснями у виконанні дуету сестер Софії Медведюк та Світлани Козодой (Медведюк). По особливому емоційно звучали пісні у виконанні Лесі Муравинець.

Не перебільшу, якщо скажу, що брати Руслан та Геннадій Шкути є центром нашого аматорського колективу. Їх гармонійно доповнювали чарівні учасниці Анна Гаврилова, Софія Хонько та Анастасія Бірук.

 


 

Свято закінчилося, та людям не хотілося розходитися по домівках, просили повторити фінальну пісню, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав у сільський клуб. Гості запалилися гарним настроєм на весь вечір, тому святкування продовжилося дискотекою.

Щиро дякую всім. Бо хто ж, як не ми, повинні берегти та розвивати культуру свого села.

Тетяна Товкач,

завклубом с. Любахи.

 

У вас недостатньо прав для коментування.