HomeНовиниВ РайоніОлізарку перетворять у справжню зону відпочинку (+фото)

Олізарку перетворять у справжню зону відпочинку (+фото)

( 0 Votes )

За фінансової підтримки влади, меценатів та громади розпочато реконструкцію й облаштування знаменитого джерела артезіанської води в Олізарці («коло Бузька»). Ініціатором ідеї у свій час виступив депутат районної ради Юрій Прокопчук з Лозок.

Нині тут уже змурували кишенею для стоянки транспортних засобів, вимощують каменем-шашкою доріжку до джерелиці. Незабаром будуватимуть нову сучасну альтанку, де можна буде і води набрати, і відпочити у спекотну днину.

На облаштування джерела збиралися усім миром. Десятки тонн каміння та 120 м. кв. бруківки виділив і привіз ПАТ Рафалівський кар’єр (директор Петро Бортник); будівельний камінь-бут надав і доставив також ДП "Регіон - Інвест" (директор Віктор Токарчук), підприємець із Суховолі Анатолій Крупич надав 110 бордюрів та возив пісок, 7 кубометрів бетону оплатив Олег Ординат (Кузнецовський хлібозавод); ще 7 кубів бетонного розчину оплатив підприємець-володимирчанин Сергій Аврамишин. Він також надав техніку для планування площі, прокладання корита для доріжки та завезення його піском. 80 метрів погонних бордюрів-поребриків надав підприємець Валерій Безушко.  Транспортні послуги з підвезення піску і будматеріалів надавали Петро Сиротюк («Володимирецьагрошляхбуд»), підприємці Віктор Дацький та Віктор Ямпольський (Дубівка). Допомагав також матеріально і директор Володимирецького держлісгоспу Олександр Мисько.

Усю організацію будівельних робіт взяв на себе київський фермер Іван Підлісний, що базується в Любахах. Будівництво нової альтанки, ландшафтний дизайн та висадку декоративних насаджень фермер теж бере на себе.

Сподіваємось, для швидкого та успішного закінчення робіт долучаться й інші підприємці та небайдужі люди. З пропозиціями бажаючим слід звертатися до сільського голови села Лозки Миколи Дмитровича Нечипорука, тел. 098-872-95-70.

 
 
 
 

  Фото Сергія СКІБЧИКА.
 

У вас недостатньо прав для коментування.