HomeНовиниВ РайоніВоїни АТО відвідали ветеранів Другої світової (+фото)

Воїни АТО відвідали ветеранів Другої світової (+фото)

( 0 Votes )

 

У ці пам’ятні дні 8 та 9 травня, коли червоні маки нагадують про жахіття Другої світової війни, учасники вже сучасних бойових дій, воїни АТО та волонтери, відвідали ветеранів, вдів, інвалідів та дітей війни та політв’язнів концтаборів, на яких залишила свій відбиток ця трагічна сторінка людства.

Борис Бірюк та Антон Кужель, голови Варашського та Володимирецького осередків ГО «Ветеранська спілка учасників АТО  та захисників Вітчизни» разом із своїми побратимами та волонтерами – Петром Коберником, Інгою Безушко та Миколою Юрахом, із добрим словом та із невеличкими подарунками (продуктовим набором та засобами гігієни) вирушили по селах і селищах Володимирецького району.

Зустрічі в Мульчицях, Полицях, Хиночах, Радижево,  Озерцях, Старій на Новій Рафалівках, Каноничах, Бабці, Більській Волі та Володимирці залишили багато вражень як позитивних, так і недуже.

Більшість ветеранів лежачі, не всіх відвідують соціальні працівники, але ціннішими для них були не подарунки, а увага. Ніхто з них не сподівався побачити на своєму порозі людей у військові формі. Людей, які нарівні із ними пізнали, що таке війна, людей, які стали на захист своєї Батьківщини, так, як це зробили вони колись. 96-річний ветеран із Рафалівки зі сльозами на очах промовив ключові слова та побажання, які лунали майже в кожній хаті: щоб люди не забували теперішніх ветеранів, як часто забувають їх…

 

 
 
 

 

свящ. Михайло Льода

 

У вас недостатньо прав для коментування.