HomeНовиниВ РайоніАнонім повідомив поліцію про гральний заклад у Володимирці (+фото)

Анонім повідомив поліцію про гральний заклад у Володимирці (+фото)

( 0 Votes )

Незаконний гральний бізнес функціонував у двох приміщеннях селища Володимирець. За результатами обшуку правоохоронці виявили та вилучили 11 моніторів, стільки ж системних блоків, мишок та клавіатур. За обома фактами поліцейські проводять досудові розслідування.

Анонімне повідомлення, що на вулиці Повстанців поблизу місцевого магазину працює гральний заклад надійшло до поліції 20 березня о 20.00.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої виявили, що у приміщенні за допомогою програм-симуляторів, встановлених на комп’ютері, надавалися послуги грального бізнесу. Під час огляду поліцейські з приміщення вилучили сім системних блоків, стільки ж моніторів, мишок та клавіатур. Також вилучили один роутер, свіч, грошові кошти в сумі 538 грн та зошит із записами.

Крім того, 16 березня під час патрулювання у селищі Володимирець працівники сектору роти патрульної поліції Володимирецького відділення поліції спільно зі спецпризначенцями на вулиці Поштова районного центру в приміщенні без назви виявили гральний заклад. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, вилучила по чотири системних блоки, моніторів, мишок та клавіатур.

За обома фактами поліцейські проводять досудові розслідування за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, у ході яких встановлюють зокрема й осіб, причетних до незаконного грального бізнесу.

 

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.