HomeНовиниВ РайоніВолодимирець. Свято осені в НВК (+фото)

Володимирець. Свято осені в НВК (+фото)

( 0 Votes )

Зовсім нещодавно було відкрито садочок у Володимирецькому НВК «ЗОШ 1-3 ступенів». Для володимирчан у повсякденні це так звана «третя школа». Чудовий, теплий, гарно оформлений заклад привабив  батьків малюків, які зробили вибір на користь саме цього садочка.

А ще в ньому працюють закохані в свою справу люди – молоді, енергійні, креативні вихователі та нянечки та інші працівники, без яких садочку не обійтися. Всі починання та задуми колективу підтримуються керівником Оленою Тарасютою.

На днях у двох групах, старшій «Квіточці» і середній «Колосок», проводились тематичні свята  «Проводи журавлика» та  «Свято урожаю».  Вихователі Оксана Прокопчук, Валерія Крилюк, Людмила Місько, Катерина Кубай, музичний керівник Андрій Остапович, хореограф Юлія Телюк  створили у залі справжнісіньке дійство. Був тут і журавлик, який тужливо відлітав до теплих країв, і чванькуватий помідор, і вреднючі сорока та перчинка. А як хороше танцювали та співали діти – справжнісінькі артисти!  Тішило око вбрання малечі – всі  у  вишиваночках, однакових спідничках та шароварах. До речі, Олена Миколаївна з гордістю розповідала про костюмера садочка Катерину Мулявку – прекрасну швею, яка має золоті руки та втілює в життя всі ідеї вихователів. Всі костюми учасників свята – то її рук справа.

З раннього дитинства діти привчаються бути патріотами своєї країни. Дівчатка та хлопчики з групи  «Квіточка»  співали українських пісень, танцювали козацький гопак, навіть сценка була про  наш український червоний борщ. А який ефектний танок з вишитими рушниками!

Усю чарівність, пишність та щедрість української осені представили дітки з середньої групи «Колосок». Головна героїня свята – Осінь. Про неї гарно розповіли дітлахи: «Осінь золота прийшла до нашого краю, всім на радість принесла добрі урожаї». Маленькі артисти кружляли в таночку з парасольками, збирали грибочки, співали пісень.

Загалом свято було гарне, тепле, родинне. І враження про садочок теж хороші.\

 

 

 

 

Лариса Сарницька
 

У вас недостатньо прав для коментування.