HomeНовиниВ РайоніНезабаром Володимиреччиною пройдуть колони важкої техніки

Незабаром Володимиреччиною пройдуть колони важкої техніки

( 0 Votes )

Про це повідомили представники генштабу, які 21 жовтня несподівано завітали на навчання сільських та селищних голів у приміщенні РДА.

Представники ОК «Захід» зокрема повідомили про можливі пересування колон важкої техніки територією Володимиреччини. За їх словами, такі дії проводитимуться у рамках військових навчань, тож, аби запобігти паніці, військові спеціально виїжджають для зустрічі із сільськими та селищними головами та для максимальних роз’яснень.

«Жителі не звикли до військової техніки, тож наше завдання – роз’яснити людям, що це техніка Збройних Сил України, які поїдуть у райони, відпрацюють завдання і повернуться назад. Збройні Сили України – для захисту нашого суверенітету, тож їх не потрібно боятися. Краще хай нашими землями йдуть наші танки, ніж танки іншої держави», – зазначив один із гостей, начальник відділу цивільновійськового співробітництва ОК «Захід» Олександр Савенко.

За інформацією військових, до кінця року та упродовж наступного такі колони рухатимуться територією Рівненщини неодноразово, а самі військові планують зустрічі із жителями районів, школярами – для роз’яснювальної роботи.

Аби усі зрозуміли важливість таких дій, гості продемонстрували український стяг, переданий нашим захисникам напередодні Дня незалежності 23 серпня у Станиці Луганській на так звану нульову точку – пункт пропуску на кордоні з непідконтрольною територією. Вже 25 серпня стяг повернувся назад – у дірах від куль. Власне, з таким атрибутом представники генштабу відтоді і спілкуються з громадянами, аби вчити патріотизму та любові до рідної землі. Тож військові висловили сподівання на тісну співпрацю із очільниками населених пунктів Володимиреччини у роз’яснювальній роботі.

Відділ організаційної та інформаційної роботи апарату райдержадміністрації

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.