HomeНовиниВ РайоніВолодимиреччина - лідер серед районів області за кількістю зібраної допомоги в акції "Не будь байдужим" (+фото)

Володимиреччина - лідер серед районів області за кількістю зібраної допомоги в акції "Не будь байдужим" (+фото)

( 0 Votes )

 

20 жовтня  на Луганщину поїхали речі та продукти харчування, зібрані упродовж І етапу загальнообласної акції по збору допомоги для жителів та військових «Не будь байдужим».

 
 
 
 
dscn2730

Зранку машина, направлена відповідальною особою з Рівного, забрала засоби особистої гігієни та канцтовари, вирушивши далі північними районами, залученими до участі в акції. Ближче ж до обіду прибула фура для завантаження продуктів харчування.

dscn2723

За словами відповідальної особи зі збору допомоги на Володимиреччині Рити Тарасюти, такий розподіл було зроблено, аби продукти харчування не просочились запахами предметів побутової хімії, а зважаючи на значний об’єм зібраних продуктів, на Володимиреччину вирішили направити окрему машину, не завантажуючи її продуктами з інших районів. Тож аж до самого вечора вантажники працювали над грамотним завантаженням усього, що було ретельно зібрано жителями району для допомоги.

dscn2740

Організатори насамперед вдячні найактивнішим учасникам акції - жителям  Хиноцької сільради (голова Микола Шеліган), Кідрівської (голова Федір Лепуга), Великоцепцевицької (голова Сергій Сівта), Новаківської (голова Олексій Христянович), Балаховицької (голова Вадим Давидюк) та іншим, працівникам та учням навчальних закладів району, серед яких Володимирецька ЗОШ №1 (директор Світлана Дуляницька), Володимирецький НВК (директор Олена Тарасюта), Великожолудський НВК (директор Оксана Кучик), Хиноцький НВК (директор Вячеслав Домінський), Берестівський НВК (директор Галина Дацька) та іншим.

dscn2715

До акції також долучилися приватні та державні підприємства та установи району: ДП «Володимирецьке лісове господарство» (керівник Олександр Мисько), ПАТ «Рафалівський кар’єр» (керівник Петро Бортник), ПП «Північ-енерго» (керівник Олександр Ковальчук), ТзОВ «Володимирецьтранссервіс» (керівник Людмила Качинська), ТОВ «Центр «Сонячне ремесло» (керівник Ольга Стрижова), працівники Володимирецької РДА, центру соцслужб для дітей, сім’ї і молоді, територіального центру, управління держгеокадастру, управління освіти, управління соцзахисту, управління держказначейства, фінансового управління, бібліотек району, податкової інспекції, пенсійного фонду та тисячі небайдужих громадян Володимиреччини, за що організатори  щиро вдячні.

Окрему подяку організатори висловлюють депутату обласної ради, директору ДП «Володимирецький лісове господарство» Олександру Степановичу Миську та директору ТзОВ «Володимирецьтранссервіс» Людмилі Климівні Качинській за допомогу в організації доставки допомоги для мешканців Луганської області.

За підсумками І етапу акції «Не будь байдужим» завдяки всім Вам Володимиреччина зібрала найбільший ресурс серед районів області, а це більше 20 тонн продуктів харчування, канцтоварів та засобів гігієни.

dscn2709

Оргкомітет

 

У вас недостатньо прав для коментування.