HomeНовиниВ РайоніКрасносілля ожило (+фото)

Красносілля ожило (+фото)

( 0 Votes )

Минулого тижня радісна звістка була на устах в майже кожного жителя села Красносілля. Нарешті і в Красносіллі буде організовано день села. Всі чекали чогось незвичайного. Цілий тиждень кипіла робота біля Будинку культури і в самому приміщенні.

Нарешті наступила довгоочікувана пора. Майже все село зібралося у парку. На ватрі у величезній каструлі кипіла юшка, смажились шашлики… А в приміщенні повно люду – від малого до похилого.

Під звуки чарівної мелодії свято відкрили Голова сільської ради Дмитро Ковальчук та начальник відділу культури і туризму Людмила Босик.Було відзначено організаторів свята дипломами від Народного депутата Василя Яніцького – завідуючу бібліотекою села Красносілля Надію Базан та голову сільської ради Дмитра Ковальчука. Дипломи їм вручив помічник  депутата Михайло Герасимчук.

Відзначили також і довгожителів села та тих, хто щойно народився. Музичні вітання привіз волонтер, справжнісінький соловейко Микола Юрах, присвятивши свої пісні учасникам АТО.

Особливо хотілося відзначити ведучих свята: педагога організатора школи Іванну Сиротюк та ученицю 11 класу Анастасію Мордас, яка була хорошою ведучою. Порадували нас і учні 4 клусу, виконанням пісні «Чомучки». Приємний подарунок зробили жителям свого села дочки сільського голови Ковальчуки, заспівавши пісню «Мамина сорочка» та «Пісню про тата».

Чи не найкращий подарунок привезли красносільцям учасники гурту «Ексклюзивні кадри» на чолі з Олексієм Христяновичем села Новаки. Їхня мелодія, побажання, хореографія та слова були не перевершені. За що хочеться висловити їм величезну подяку та нашому організаторові за таке професійне, гумористичне виконання. Завдяки вашим художнім номерам, хотілося одразу брати лопату і йти шукати бурштин.

По завершенню дійства до мікрофону підійшла Людмила Босик. Під перші акорди та під спів Людмили Василівни усі присутні дружньо встали та виконали Гімн України. Цей кульмінаційний момент не залишив буйдужим нікого. Не вистачить слів, щоб висловити трепет душі і гордість за нашу Україну. Спасибі вам, учасники концерту! Бажаємо вам особистого благополуччя та  Божого благословення!

 
 

 

Марія Ковлева, вчитель Красносільської НВК – ЗОШ І-ІІІ. – ДНЗ»

 

У вас недостатньо прав для коментування.