HomeНовиниВ РайоніВолодимиреччина зустріла осінньо-зимовий період з готовністю

Володимиреччина зустріла осінньо-зимовий період з готовністю

( 0 Votes )

 

Підготовка господарського комплексу району до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років розпочалася відразу після завершення минулого опалювального сезону з урахуванням його недоліків та необхідності виконання першочергових заходів.

З метою підготовки та сталої роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовому періоді 2016-2017 року головою Володимирецької райдержадміністрації прийняте розпорядження від 05.05.2016 року № 101 «Про підсумки опалювального сезону 2015-2016 року та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства, підприємств паливно-   енергетичного  комплексу до  роботи в  осінньо-зимовий період  2016-2017 року», яким затверджено заходи, сформовано склад районного штабу, закріплено відповідальних осіб за сільськими, селищними радами з працівників райдержадміністрації. Райдержадміністрацією здійснювався моніторинг стану підготовки до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років.

В районі підготовлено до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років 42 котельні, 45 багатоквартирних житлових будинків, проведено ремонт водопровідних та каналізаційних мереж протяжністю 0,75 км., проведено ремонт вулиць і доріг, підготовлено 11 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки, проведено заготівлю 380 тон протиожеледної суміші. 

13 вересня 2016 року обласною   робочою   групою проведений огляд готовності населених пунктів району  до осінньо-зимового  періоду  2016-2017 років. Незважаючи на певні недоліки, виявлені в ході огляду підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурного призначення, в цілому підтверджено їхню готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

Серед негативних моментів можна виділити затягування створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у смт Володимирець, смт Рафалівка, с. Полиці. Також не затверджені в установленому порядку норми витрат води для споживачів населених пунктів, схеми оптимізації роботи систем централізованого водопостачання та водовідведення  смт Володимирець та смт Рафалівка, не проведений енергоаудит водопровідного комунального підприємства „Аква”.

Забезпечення сталого функціонування господарського комплексу  та об’єктів соціально-культурного призначення району в осінньо-зимовому періоді 2016-2017 року постійно знаходиться на контролі в керівництва райдержадміністрації.

Руслан Савсюк, начальник відділу  надзвичайних ситуацій,

житлово-комунального господарства

та енергоефективності райдержадміністрації

 

У вас недостатньо прав для коментування.