HomeНовиниВ РайоніУ ДТП на Володимиреччині потрапили поліцейські

У ДТП на Володимиреччині потрапили поліцейські

( 0 Votes )

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали четверо поліцейських, сталася 12 вересня о першій годині ночі в селі Іванчі Володимирецького району.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що під час відпрацювання території Володимирецького району поліцейські переслідували автомобіль «Hyundai Matrix», 30-річний водій якого, місцевий житель, грубо порушив правила дорожнього руху та проігнорував вимогу про зупинку.

24-річний старший лейтенант патрульної поліції Рівного, керуючи службовим автомобілем «Renault Duster», не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. 

Внаслідок ДТП водій та троє його колег звернулися за медичною допомогою до Володимирецької ЦРЛ. Усі учасники ДТП отримали незначні тілесні ушкодження та після надання допомоги їх відпустили з медзакладу. За результатами освідування поліцейські були тверезими.

Управлінням патрульної поліції Рівного та ГУНП в Рівненській області проводяться службові розслідування, які встановлять усі обставини інциденту. Порушника-водія «Hyundai Matrix», який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння,  притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації

поліції Рівненської області

ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.