HomeНовиниВ РайоніШахраї у Володимирці (+відео)

Шахраї у Володимирці (+відео)

( 0 Votes )

 

21 серпня в одному з магазинів та кафе навідалися дві жінки, зовні схожі на циган. Одна з них купувала товар, інша ж просто ходила довкола.

Коли доходила справа до оплати, шахрайка діставала 200-гривневу купюру і одразу ховала її назад у гаманець.

Дивним чином жінки заговорювали продавчинь, ті ж думали, що взяли гроші, і здавали решту.

– Вона поводила себе як звичайний покупець. Складно було щось підозріле помітити. Зайшла, купила рис, біля неї походжала ще одна жінка. Шахрайка дістала 200 гривень, і сказала: «Давайте швидше решту». Потім ще попросила замінити їй 50 гривень, – розповідає потерпіла продавчиня магазину.

Така ж ситуація сталася і в одному з кафе Володимирця. Ці продавці теж нічого не помітили. Шахраї весь час говорили, усміхаючись, робили молодій продавчині компліменти, мовляв, «така гарна». Коли злодійки отримали своє – сіли в авто і поїхали у напрямку села Довговоля.

Оскільки в той день виторг був невеликий, працівниця кафе одразу помітила, що грошей немає. Власниця магазину та кафе зазначила, що про цей випадок повідомили у поліцію. Проте у поліції про цей випадок нічого не знають. Як і про інші випадки з цими ж шахрайками циганської зовнішності, які ошукали продавчинь в одному з торгових центрів Володимирця та на гуртові (власники не побажали називати їхні назви через невеликі суми збитків).

Схожа ситуація траплялася раніше у Вараші. Навесні цього ж року такі шахраї орудували магазинами та аптеками Рівного.

Шановні підприємці та фармацевти! Будьте уважними та обережними! Не довіряйте підозрілим покупцям та по можливості встановлюйте відеоспостереження у своїх торгових точках. Це дасть змогу встановити особи злочинців та надати відеодокази при розслідуванні.

 

 

 

Ольга ПЕШКО.

відео із камер спостереження

 

У вас недостатньо прав для коментування.