HomeНовиниВ РайоніРобоча поїздка депутата (+фото)

Робоча поїздка депутата (+фото)

( 0 Votes )

9 серпня народний депутат України Василь Яніцький побував у Дубровиці та Зарічному, зустрівся з керівництвом районів та обговорив ряд питань. Зокрема, мова йшла про використання виділених  районам коштів,  згідно постанови Кабміну від 24 червня № 395.

Уряд розподілив субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Дубровицький район отримав 3 242,587 тис. грн. на реконструкцію гінекологічного i приймального відділень під відділення невідкладної допомоги з ліжками ПІТ та анастезіології КЗОЗ «Дубровицька центральна районна лікарня». У Зарічненському районі отримали гроші на капітальний ремонт Зарічненської загальноосвітньої школи II-III ступеня у сумі  1 497,128 тис. грн.  та на капітальний ремонт вул. Центральної села Локниця – 568,22 тис. грн.

Кошти вже надійшли в райони. У Дубровиці оголошено тендер на проведення робіт, в Зарічному роботи розпочали.

            На цій стадії важливо не допустити жодних «відкатів» чи корпційних дій, – наголошує Василь Яніцький. – В час, коли Україна перебуває в стані війни, кожна державна копійка повинна бути використана максимально ефективно, роботи виконані якісно та вчасно.

У рамках робочого візиту до виборчого округу народний депутат України Василь Яніцький також відвідав і Володимирецький район. Депутат провів особистий прийом громадян, під час якого людям були надані матеріальні допомоги на лікування. Разом з головою Володимирецької РДА Володимиром Хоружим  парламентар відвідав ряд сіл району. Зокрема, у с. Озеро, с. Довговоля та смт Рафалівці, нардеп вручив головам пам'ятні сертифікати та грошові премії Благодійного фонду "Наш Край" за перемо гу у конкурсі "Кращий благоустрій населеного пункту". А під час візиту до КЗ «Володимирецька центральна районна лікарня» у смт Рафалівка, де, завдячуючи залученим депутатом коштам, в скорому часі розпочнуться роботи по реконструкції покрівлі, Василь Петрович запевнив персонал та відвідувачів лікувального закладу у жорсткому контролі зі свого боку за цільовим використанням державних коштів.

 


 

Михайло Слободзян.

 

У вас недостатньо прав для коментування.