HomeНовиниВ РайоніДень медпрацівника: будні та свято володимирецьких медиків (+фото, відео)

День медпрацівника: будні та свято володимирецьких медиків (+фото, відео)

( 0 Votes )

Є в лікарні відділення, робота якого непомітна для хворого, але дуже - дуже важлива. Це – лабораторія. Без аналізів лікар не зможе правильно поставити діагноз, призначити лікування, проконтролювати стан пацієнта. Лабораторія – це царство мікроскопів, баночок-скляночок, пробірок та всіляких аналізаторів. Тут діткам роблять «олівчика», забавляючи плаксу та набираючи кров з пальчика для визначення ШОЕ, розуміють і дорослого, який теж боїться отого проколу і то біліє, то червоніє, сидячи на стільці.

У нашій володимирецькій лікарні лабораторія наразі найкраща, напевне, серед інших в області: тут сучасні аналізатори, устаткування, нові методики та новий перелік аналізів.

Уже декілька років поспіль лабораторне відділення очолює Ольга Дячок. Під її крилом працюють п’ять лікарів – Марина Рощина, Тетяна Шеліган, Сніжана Масло, Олена Білотіл, Ольга Бульботко. Цитологічні, біохімічні та серологічні дослідження, діагностика методом ІФА, цілодобове кураторство відділення АІТ – такий вели-

чезний об’єм роботи тримається на цих тендітних, красивих жіночках.

Середню ланку представляє старший лаборант Марія Дякун. Завжди на території лікарні можна зустріти чергових лаборантів. Зі спеціальною сумкою, вдень чи вночі і вони завжди поготові зробити забір крові, потім швиденько його опрацювати, щоб допомога пацієнту була надана вчасно. Буває, на одного працівника припадає за ніч чи день двадцять чи тридцять, а то і більше хворих. Привітні, хороші жінки та дівчата Світлана Мороченець, Віра Годунок, Наталія Блищик, Валентина Герман та незамінний Роман Мороченець.

А ось Надію Базаку, Марію Рак, Нелю Городну, Олену Жданюк, Ірину Кньовець, Олену Книшук, Євгенію Холодько зазвичай можна зустріти на прийомі пацієнтів у лабораторії. Вони нас бачать в мікроскопі, всі лейкоцити та еритроцити – як на долоні: нічого не сховається від досвідченого ока лаборанта.

Звичайно, будь-яке відділення не може нормально функціонувати без молодшого медичного персоналу. Чистоту, порядок та красу підтримують Ніна Нестерчук, Надія Воловник, Наталія Слобода, Оксана Супрунюк та медреєстратор Лідія Верешко.

Усе життя присвятили медицині та служінню людям Лідія Панат, Ольга Сарницька, Ніна та Тетяна Лосінець. Наразі на заслуженому відпочинку, але не забувають їх вдячні пацієнти, колеги, друзі по роботі.

У день свята медичного працівника вітаю всіх лаборантів, всіх лікарів, медсестер та акушерок, фельдшерів і санітарочок з професійним святом!

Лариса Сарницька.

На фото:

лікарі-лаборанти КЗ «Володимирецька ЦРЛ» (зліва направо) Ольга Бульботко , Марина Рощина , Сніжана Масло , Олена Білотіл; сидить Тетяна Шеліган 

 

Лікар Ольга Бульботко

 

Лікар Сніжана Масло

 

Лікар Олена Білотіл

 

Лікарський колектив
 
Хірургічне відділення

 

Терапевтичне відділення

Відео: Дмитро Мариняк

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.