HomeНовиниВ РайоніЛедь не згоріли в ДТП біля Полиць (+фото)

Ледь не згоріли в ДТП біля Полиць (+фото)

( 0 Votes )

Першого травня близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі між населеними пунктами Рафалівка та Полиці Володимирецького району автомобіль злетів з дороги в лісовий масив та горить.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «Jeep Grand Cherokee» рухався зі сторони Рафалівки в напрямку Полиць.

Не вибравши безпечної швидкості руху, не врахувавши дорожньої обстановки та стану транспортного засобу чоловік не впорався з керуванням і з’їхав на ліве узбіччя по ходу руху автомобіля.

Автівка зіткнулася з придорожніми деревами, перекинулася та загорілася. Двоє чоловіків, які знаходились у салоні автомобіля, встигли вибратись з транспортного засобу.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 35-річний житель Рафалівки з переломом правої ноги госпіталізований у травматологічне відділення Володимирецької ЦРЛ. Його 32-річний односелець за медичною допомогою не звертався. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 
 

 

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.