HomeНовиниВ РайоніСвято 8 Березня на Володимиреччині (+фото)

Свято 8 Березня на Володимиреччині (+фото)

( 0 Votes )

З приходом перших весняних днів ми - жінки чекаємо на свято.  Адже весна і жінка це слова синоніми. Адже так як і Весна -  Жінка  це одвічна загадка природи. Як у кожній квітці в  кожній жінці є своя чарівність, привабливість, неповторність. Немає некрасивих жінок, треба тільки вміти розпізнати цю красу. І саме для  вас, найчарівніша половино людства свою любов і повагу дарували аматори сцени майже в усіх  в селах району...

У Любахи на святковий концерт завітали учасники народного аматорського  фольклорного ансамблю «Родина», Острівецького сільського клубу ( керівник Любов Музика).  До Суховільського  святкового  концерту приєднались викладачі Рафалівської музичної школи.  А у Лозки на концерт прибули сусіди із села Балаховичі  - народний аматорський  жіночий вокальний ансамбль «Намисто» (керівник Надія Давидюк).  Сваринівських жінок  привітали місцеві аматори - жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька»(керівник Стефанія Гафтко),  а гостею свята була методист РБК  Марія Дукач.  Жовкинці   запросили  привітати своїх жінок волонтера району Миколу Юраха.

Артисти  районного будинку культури також долучилися до святкових вітань і за підтримки благодійного фонду  «Наш край» Василя Яніцького завітали зі  святковою програмою в села Полиці та Ромейки,  де разом із сільськими аматорами виступили перед глядачами. Аналогічні заходи до Міжнародного дня прав жінок та миру пройшли в селах  Городець, Біле,  Балаховичі, Довговоля, Воронки, Велихів,  Каноничі та ін..

Весна – це час надії і сподівання, це – радість і впевненість в своїх силах. Отож давайте всі  разом розтопимо лід холодної зими весняними піснями, гарним настроєм і добрим здоров’ям!

 

 

Методист РБК Марія Дукач.

 

Святковий концерт у Довговолі

7 березня у Довговільському сільському клубі відбувся традиційний концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Першою пролунала пісня «Заграва», яку виконали Софія Шарабар, Софія Токарська, Юлія Хомич. Сільський голова Анатолій Федорчук привітав прекрасну половину музичним дарунком. Радує, що на всіх концертах радує піснями землячка з Кузнецовська Людмила Шишка.

Ірина Литвиненко привітала жінок, чоловіки яких нині в АТО, прекрасною піснею. Сльзи на очах були у глядачів, коли пролунала пісня для батьків у виконанні Софії Шарабар. Леонід Пешко заспівав веселу пісню «Дівчина-нічка» для усіх дівчат – королев весни. Бурхливі оплески лунали для керівника ВІА Адама Левковича, який не лише підготував чудові номери, а й дарував пісню «Вино кохання» для жінок.

 Мелодійно звучали пісні у виконанні Олександра Пешка і Каріни Моніч.  Бурхливі оплески лунали цілий вечір.

Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

 


 


 

 Людмила Шарабар, село Довговоля

 

В Балаховичах співають, аж в Острові чути

Саме так, адже артисти в Балаховичах голосисті. Свої музичні вітання для прекрасної статі нашого села презентували учаснки святкового концерту, який відбувся в переддень 8 Березня. Щоб якось відволіктися від буденного життя, кожен бажаючий міг прийти і поринути в святкову атмосферу.

Вітання линули і від найменших жителів села – вихованців дитячого садочка та від народного вокального жіночого ансамблю « Намисто». В цей день вітали дружин, мам, сестер, донечок. За побутовими клопотами та проблемами забуваємо, що ми жінки. Весь час намагаємось бути сильними, а так хочеться бути ніжними та тендітними. Тож нехай кожна жінка почуває себе королевою кожен день, а чоловіки нехай дарують квіти не тільки на свято. Нехай люблять та оберігають нас, бо ми цього варті.

 

Надія Давидюк, завідуюча сільським клубом.

 

Весна у Жовкинях

8 Березня керівники і учасники художньої самодіяльності Жовкинівського сільського клубу зібрали гостей та запрошених, любих своїх мам, жіночок та дівчат на святковий концерт.

Пісенні дарунки звучали від Ірини Міхневич, Надії Мамчик, Галини Ковальчук, Марії Джигалюк, Людмили Муравинець, Вікторії Мамчик, Богдани Міхневич, Лілії Власової, Богдана Мамчика та від зразкового фольклорного гурту «Веселики Полісся», від митців дорослих і зовсім юних. Приємно було бачити новинки з хореографічною композицією «Циплята» та «Прилетіли лелеки» постановник танців Надія Юрків.

Всіх присутніх в залі полонив своїм співом волонтер Микола Юрах, який виконав кілька пісень «Варто чи ні», «Пісня про рушник», «Пісня про кохану», присвячені нашим любим, милим мамам та коханим. Під час свята діяла благодійна акція по збору коштів та товарів повсякденного попиту, продуктів для воїнів-земляків та дітей-сиріт з Донбасу. Кошти на суму 1219 грн. та зібрані речі і продукти передали волонтеру Миколі Юраху у центр волонтерської допомоги смт Володимирець.

По закінченні свята звучала музика під відкритим небом у виконанні Романа Підвишеного. Спонсори живої музики наші мужчини села Жовкинь.

Наталія Власова, зав. Жовкинівською ПШБ.

 

 Свято всіх жінок, матерів і пісень

Найкращими словами вітань розпочали свято в сільському клубі с. Біле напередодні 8 березня ведучі Валерій Гарбар та Валентин Савсюк. Приєдналися до пісенних побажань й інші учасники свята: фольклорний жіночий колектив «Журавка»; солісти Катерина Блищик, Микола Блищик, Валерій Гарбар), маленькі «зірочки» Ірина Блищик та Ірина Ошурко. Хороший настрій додала і пісня у виконанні дуету Олени Савсюк та Олени Мушик.

 Не обійшлося свято і без гумору. Веселили присутніх Валентина Кобець, Тетяна Осмолович у сценці «8 Березня», Василь Жданюк, Віктор Бутрим у інсценізації фрагмента з твору О.Коломійця «Фараони». Розвеселив присутніх своїм сценічним перевтіленням у монолозі «Контролерша» Валентин Савсюк.

 Завершилося свято привітанням жінок-учасниць свята невеличкими подарунками та квітами і продовжилось святковою дискотекою.

 

 

 

Любов Кобець, завідуюча ПШБ.

Олена Савсюк, завідувач сільським клубом.

 

Виховуємо маленьких джентельменів

Свято весни, краси й любові відзначали і в садочках. За своїм малюком пішла і я в садочок «Малятко», що у Володимирці. Тут і пісні мамам заспівали, і вірші розказали, і танок джентльменів затанцювали, і навіть по квіточці подарували: все в найкращих традиціях справжніх чоловіків. Галантні маленькі мужчинки привітали й малесеньких дівчаток, і своїх мамусь, і бабусеньок, і навіть капосну Шапокляк, яка була вередливою через те, що її ніхто ще не вітав. А коли дітлахи привітали капосницю, вона стала такою милою й привітною, як сама весна.

 

 

Наталія АНДРЄЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.