HomeНовиниВ РайоніВіктор М’ялик продовжує інвестувати в дорогу…

Віктор М’ялик продовжує інвестувати в дорогу…

( 0 Votes )

Наприкінці минулого року жителі Степангорода своїми силами розпочали ремонт центральної площі і дороги в селі. Про їх труди дізнався наш земляк, тепер наш постійний спонсор та інвестор, благодійник Віктор Ничипорович М’ялик. Він передав нам понад 150 тисяч гривень.

Загальними зусиллями громади було зібрано більше півмільйона гривень, на які ми закупили ще до Нового року щебінь різних фракцій. До морозу із 4 тисяч тонн встигли вивезти  з кар’єру 1,4 тисячі тонн.

Дорожньою технікою допомагає нам фірма депутата районної ради Петра Миколайовича Сиротюка.За компетентною консультацією степангородці зверталися також в облавтодор.

На минулому тижні кар’єр розпочав роботу, і машини із щебенем  знову вирушили на Степангород. Віктор Ничипорович і на цей раз не лишився осторонь доброї справи. Ще раз передав степангородцям на дорожні потреби 40 000 гривень. За що ми йому безмежно вдячні. Така підтримка для нас дуже важлива і необхідна.

Враховуючи, що почав діяти «Закон про децентралізацію», який зобов’язує сільські ради і громади  вишукувати  резерви, задіяти всі наявні важелі, ми почали вчитися залучати кошти на потреби громади самі. А тут така вчасна інвестиція.

Нам ще більше користі хочеться зробити для рідного села і вкласти свою копійку та працю нарівні з меценатами, маючи такий яскравий приклад, який подає нам Віктор Ничипорович М’ялик. Нехай Бог благословить його  і всіх   інвесторів та меценатів на довгі щасливі роки. Ми молимося за Віктора Мялика. І, як говорить мудрість, «Хай не оскудіє рука, яка подає…»

Олександра Стріла.
 

У вас недостатньо прав для коментування.