HomeНовиниВ РайоніВолодимирецькі волонтери відправили бійцям АТО "миколайчики" (+відео)

Володимирецькі волонтери відправили бійцям АТО "миколайчики" (+відео)

( 0 Votes )

17 грудня  біля дверей  Володимирецького волонтерського центру кипіла робота цілий вечір: вантажили допомогу бійцям. Поспішали, адже до Святого Миколая хотілось порадувати наших захисників домашніми смаколиками. Та не тільки продукти радують наших бійців на передовій.

Наша увага і відчуття, що ми разом, що ми пам’ятаємо, що ми турбуємось – так само життєво необхідні хлопцям. Дитячі листи, написані школярами, привітання зі святом, сувеніри, зроблені руками дітей, займали найпочесніше місце серед великої кількості вантажу.

Силами  небайдужих   жителів району і селища  було зібрано велику кількість овочів, консервації, сала, варення, теплих речей, побутової хімії. Завдяки нашим господиням бійці отримали смачну домашню випічку. Крім того, пекарня підприємця Бортніка презентувала запашні булочки та плетінки.

Хотілось би відзначити активні сільські громади та школи. Це Озеро, В. Цепцевичі, Ромейки, Сварині, Антонівки, Красносілля, Полиці, Стапангород, Липне, Зелене, Каноничі, Дубівка, Любахи, Берестівка, Довговоля, Жовкині, м. Кузнецовськ. Всім велике дякуємо. БШЮ теж активно долучився до роботи. Силами шкoлярів  рaйону було зібрано понад 130 кг. пластикових  кришечок, з яких виготовляють протези. Подяка також адміністрації району, підприємцям, жителям селища та бійцям АТО, народному депутату В. Яніцькому за допомогу у придбанні пaльного. Окрема подяка водіям, що не шкодують своїх машин, часу та сил і займаються доставкою наших передач. 

Велика дяка від нас волонтерів та від наших бійців усім, чиє серце не зачерствіло від щоденних турбот, всім тим, хто  відгукнувся і долучився до збору та формування вантажу.

Наша робота прoдовжується. Бажаючим долучитись достатньо зателефонувати у Володимирецький Волонтерський центр за номером (098) 124-10-58.

Володимирецький Волонтерський центр

 

У вас недостатньо прав для коментування.