HomeНовиниВ РайоніКоли справи гучніші за слова: ремонт дороги Володимирець-Антонівка розпочато (+фото)

Коли справи гучніші за слова: ремонт дороги Володимирець-Антонівка розпочато (+фото)

( 0 Votes )

Одне з найпроблемніших та найдошкульніших питань для жителів Володимиреччини нарешті зрушило з мертвої точки – розбиту ділянку дороги Антонівка-Володимирець почали лагодити. 

Причому, для найефективнішого використання коштів, які надійшли до району вже у вигляді асфальту та інших необхідних матеріалів, до роботи залучені кілька бригад – по одній з Володимирця, Сарн та Березного та три – з Рівного, тож роботи жваво ведуться відразу на кількох ділянках.

Нині ж водії, що не побоялись вирушити у Рівненському напрямку через Антонівку, здивовано об’їжджають скупчення техніки та персоналу у жовтогарячому спецодязі, і не дивно, бо ж про катастрофічний стан дороги на цій ділянці вже втомились говорити – не те, що чекати якихось робіт. 

А тут – техніка з маркуванням Рівненського облавтодору чистить, вирівнює та розширяє узбіччя доріг, аби зробити нормальне водовідведення, ділянки, що ремонтуватимуться, вичищаються від усілякого бруду й висушуються спеціальним обладнанням, чоловіки у спецодязі активно трамбують гарячий асфальт, а за ними свою крапку у цій радісній історії ставить компактна машина-каток.

30 вересня, на інспектування робіт із ремонту дороги Володимирець-Антонівка прибули голова райдержадміністрації Володимир Хоружий та голова районної ради Василь Ковенько. Про хід ремонтних робіт розповів керівник Володимирецького райавтодору Микола Жмурика, а екскурсію ділянками, що ремонтуються, провів директор Рівненського облавтодору Володимир Квачук, який взяв під особистий контроль виконання робіт. Він зазначив, що йдеться лише про ямковий ремонт, щоб хоч якось покращити стан дорожнього покриття на зазначеній ділянці, скарги на який надходять до облавтодору від жителів Володимиреччини ось вже близько двох років.

За його словами, на перші кошти з Державного фонду регіонального розвитку, які нарешті вдалося отримати завдяки активній позиції керівництва району, планують відремонтувати найпроблемніші ділянки, а це якраз дороги Володимирець-Антонівка та Бережниця-Степань-Клевань. Коштів обмаль, тому лататимуть найбільші вибоїни, проте для водіїв, які щодня псують нерви та автомобілі на згаданій ділянці дороги, це стане неабиякою радістю. Принаймні, це перший крок до того, аби справи говорили гучніше за слова.

 

Сектор внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю

 

У вас недостатньо прав для коментування.