HomeНовиниВ РайоніВолодимирецькі волонтерки в зоні АТО (+фото)

Володимирецькі волонтерки в зоні АТО (+фото)

( 0 Votes )

Нещодавно з поїздки в східні області  повернулись наші дівчата-волонтерки – Інга та Олена. Вже вкотре вони везли допомогу воякам від земляків.

Цього разу їхній шлях проліг через Констянтинівку, Дружківку, Сєвєродонецьк, Артемівськ, Очеретне, Новоайдар, Відродження та Дебальцівський міст. В Лисичанську передавали адресну передачу для нашого бійця, а в ТЕС м. Щастя перевантажували продукти на військовий автомобіль для подальшої доставки до лінії фронту.

Також відвідали медроту батальйону «Горинь» – для них привезли продукти, медикаменти, одяг.

Під крилом наших ангелів-хранителів з ніжними жіночими іменами зараз знаходяться батальйон «Горинь», бригади 80-та (81-ша), 53-тя + комендантський взвод, 92-га, 130-та, 54-та, 43-тя, 128-ма та артемівський госпіталь.

Ось і зараз в госпіталь привезли милиці та стоматологічні інструменти. А в 130-шу бригаду боєць із цієї ж бригади, перебуваючи у відпустці, передав пральну машину, холодильник та водозабірний насос. Холодильник, військова форма, берці, розгрузки, тактичні окуляри, наколінники, шнурівки, колун, білизна, футболки, медикаменти, побутова хімія, засоби гігієни, продукти, свіжі овочі та фрукти, а ще молитовники передані бійцям із вказаних бригад.

 Величезну подяку передають наші волонтери  Руслану  Орестовичу Мальованому  (ТОВ «Захіенергоресурс») за надане дизпаливо (200 літрів), Юрію Васильовичу Антонюку (голова Володимирецької районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність») – за наданий транспорт, що допоміг розвезти товари  по сектору «С», Анатолію Миколайовичу та Миколі Анатолійовичу Юрахам та сім’ї Яковецьких. Зі слів дівчат, «Це наші  помічники, рятівники. Дякуємо їм за постійну допомогу!». Щира вдячність Володимиру Піщику за надану фінансову допомогу для придбання дизпалива, а також Віктору  Куцу, гуртівні «Імбекс» та Юрію Ковальчуку за надані безкоштовно камуфляжні сорочки.

 Дякуємо зо допомогу і рівненським волонтерам, рівненській співачці Христині Панасюк, а також Сергію Хоміку (волонтер фонду «Дар») за форму, цигарки, солодощі, кошти на пальне. Дубенським волонтерам – і зокрема щире спасибі Наталі Татарінцевій, Тетяні Саюк, Галині Клемпоус  за допомогу в довантаженні  машини продуктами, консервацією, питною водою. Молитовники та натільні хрестики були передані однією з церков міста Дубно.

Щире «Дякуємо!» Інга та Олена передають й рафалівчанину Володимиру Євгеновичу Рожку, водію автівки, який чотири дні поспіль невтомно був за кермом.

Орієнтовно 3 серпня дівчата-волонтери знову вирушають на схід з допомогою в Донецьку та Луганську області. Потребують допомоги та підтримки місцевого населення у зборі продуктів, засобів гігієни, коштів на пальне.

Давайте підтримаємо наших бійців, адже завдяки їм ми та наші  діти спимо спокійно! Звертайтеся особисто за адресою смт Володимирець, вул. Єврейська, 7 (навпроти магазину «Юність»).

Благодійний рахунок для перерахування коштів: Володимирецька районна молодіжна громадська організація «Школа відповідального батьківства». Код 34573479, МФО 333391, гривневий розрахунковий рахунок 26006054702999 у Володимирецькому відділенні Приватбанку.

Призначення платежу: для допомоги бійцям АТО.

Наталія Мазур – 098-124-10-58, 

Інга Безушко – 097-903-07-32

 
 

 

Лариса Сарницька

 

У вас недостатньо прав для коментування.