HomeНовиниВ Районі«Іриско», дякуємо тобі!

«Іриско», дякуємо тобі!

( 0 Votes )

26 липня – День працівників торгівлі України

Володимирець росте не по днях, а по годинах. І це – позитивна тенденція. Згодом там, де є поява мешканців,  має вирости й соціально-торгова інфраструктура: хлібний магазин чи маленький маркет, автобусна зупинка, дитячий садок,  школа, аптека та медичний пункт, комунальні служби по обслуговуванню  житлового  сектора, включаючи електрифікацію, водозабезпечення та водовідведення, наявність  готелю та мотелю. Плюс храми, молитовні будинки, тощо. Така закономірність  розвитку мікрорайонів нових містечок в часи урбанізації.

                Саме такі питання в  недалекому майбутньому мають  вирішувати і мікрорайони Володимирця.

                 Їх перші паростки вже  є.  Між вулицями Дорошенка та Комарова у Володимирці розташувався  маленький магазинчик «Іриска». Позаочі його називають «Троскін-маркет» на честь дідуся Сергія Трохимовича Дуляницького. Саме з його ініціативи син (нині покійний) Євгеній із своєю дружиною Ольгою  Борисівною 2 серпня 2008 року і відкрили цей заклад.

                Послугами «Троскиного маркета» – нашої  хорошої «Іриски» – користуються всі жителі довколишніх вулиць та мікрорайону Бурки. Хліб тут по середній ціні, як скрізь, а не на 50 копійок дорожче, як пропонують інші магазинчики ближче до центру. Взяти просте: лавровий лист. Він в «Ірисці» по 3 гривні, а сусідні торгові точки наганяють ціну аж до 4 гривень за  стандартну пачку. 

Можливо, це не надто показовий приклад. Та  люди вже й копійки рахують. Сьогодні покупці шукають товар якісний  і  по гаманцю. Пенсії та зарплати стоять на місці, а  ціни  зросли у п’ять разів.  Тепер економлять усі.

                 А що наша «Іриска»? Ми, жителі  кутка, щиро дякуємо власникам, що не пошкодували земельної ділянки, на якій міг би піднятися двоповерховий житловий котедж, а відвели у свій час під маленький  магазинчик. Тут і  продгрупа, і промтоварні вироби. Торгова  точка на всі випадки життя. І торгують тут із 8-ої ранку до 21 години вечора.


 

Обслуговування  відповідає авторитету закладу. Тут працюють на задоволення потреб покупців. Тож з днем  професійного свята – Днем працівників торгівлі України, «Іриско»!

Г. Штерн

На фото автора:  товар з «Іриски» пропонує  продавець Ніна Омельчук

 

У вас недостатньо прав для коментування.