HomeНовиниВ РайоніЛітній мовний табір Володимирецької ЗОШ №1 (+фото)

Літній мовний табір Володимирецької ЗОШ №1 (+фото)

( 0 Votes )

З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів у навчальних закладах Володимирця було організовано літні мовні табори. Володимирецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 також не залишилась осторонь. На базі закладу було створено мовний табір «Wise Owls camp» (табір мудрої сови), у якому діти мали змогу поглиблювати знання іноземних мов, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри, саме тому організатори підібрали завдання розважального та розвивального характеру: презентації, квести, кулінарні майстер-класи, ігри, пісні, танці, екскурсії, інтерв’ю, перегляд навчального відео та створення власного мультфільму.

Учасниками мовного табору стали учні 5х класів. До роботи  з дітьми були залучені вчителі іноземної мови: В. Блищик, А. Осмолович, Н. Шевчук, В. Тимошицька, Л. Котович та учні-асистенти: А. Ширко, С. Дяк, Б. Тюска, С. Литвин, Д. Мекіса.

Робота табору тривала 10 днів. Усі дні були тематичними: «День відкриття табору», «День сім’ї», «День журналіста», «День британської їжі», «День музики», «День кіно», «День спорту», «День театру», «День туризму». Запам’яталася дітям зустріч з волонтером Бартошем Пахутою, який залучив їх до бесіди англійською мовою.

Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні змогли здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці і поглибити знання з культури англо- та німецькомовних країн.

Підсумком роботи табору стало урочисте закриття на якому діти, виконуючи проектні роботи та створюючи презентації, відзначили найцікавіші моменти з життя табору. Слід відмітити, що п’ятикласники були дуже активними у різних видах діяльності, уміло працювали у групах та парах, за що і були нагороджені сертифікатами та значками.

Я вважаю, що літні мовні табори необхідні для кожної школи та для кожного учня, адже це можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземної мови в подальшому.

 
 

Діана Мекіса,

учениця 10-Б класу

 

У вас недостатньо прав для коментування.