HomeНовиниВ РайоніБлагодійний транш із Суховолі

Благодійний транш із Суховолі

( 0 Votes )

 

Сьогодні на Сході України йде війна. Неоголошена, нікому не потрібна, але це справжня війна, там вбивають наших дітей, братів, батьків. Там не знаєш, чого чекати навіть від мирних жителів. Здавалося б, воїни охороняють їх, хочуть добра, але нерідко наші хлопці потерпають саме від тих, за кого віддають життя…

Та наші волонтери, не зважаючи на ризик і страх, їдуть туди, в самісіньке пекло, щоб підтримати наших бійців, засвідчити їм, що вони не одинокі, що ми теж підтримуємо їх, ми завжди з ними, і не лише морально, а й матеріально. Сотні тонн продуктів, сотні тисяч гривень жителі нашого району зібрали для своїх земляків, які воюють у зоні АТО.

Іще один такий благодійний транш прослідував з продуктами та теплими речами із села Суховоля в місто Щастя (Луганська область). Організаторами стали найактивніші сухо вільці – Вікторія Полуйко, Лєна Савчук та Надія Марущак.

Односельці дружно відгукнулись на їхній клич. Несли до магазину, де базувався пункт прийому гуманітарної допомоги, хто що міг: картоплю, цибулю, сало, пекли хліб, приносили мариновані огірки та різні закрутки, варення і навіть молоко, адже наші хлопці так заскучали за своєю поліською їжею. А ще несли теплі речі, светри, жилетки, шкарпетки, а Микола Тихонович Савчук приніс кожуха. Адже, як розповідають організатори поїздки, підприємці Павло та Лілія Пащук, що неодноразово возили гуманітарні вантажі в АТО, після останніх фактів, коли місцевий дядько приніс хлопцям пакет з продуктами, а там вибухнув підривний пристрій, або банку меду, яким хлопці потравилися, тепер від місцевих жителів наші воїни відмовляються приймати будь-яку допомогу. І після того, як машина з гуманітарною допомогою поїхала, суховільці ще приносили пакунки з допомогою.

 

 

Люди запитують: чому в районній газеті немає реквізитів, де приймають таку допомогу в райцентрі? Адже і з других сіл наші чуйні земляки відгукнулися б на цю акцію.

Яна Полуйко, с. Суховоля.

 

У вас недостатньо прав для коментування.