HomeНовиниВ РайоніМайдан знову загомонів на сцені…

Майдан знову загомонів на сцені…

( 0 Votes )

У Володимирецькому районному колегіумі відбулася прем’єра вистави, присвяченої активістам, які зникли під час Революції гідності.

Усі ми обізнані з цією суспільно-політичною подією. Рік тому, коли вона відбулася, на київському майдані Незалежності полягло близько ста осіб. В органах МВС зареєстровано 108 заяв і повідомлень щодо зникнення учасників Майдану. А нещодавно, 10 грудня, зразковий драматичний колектив Володимирецького районного колегіуму здійснив постановку за мотивами п’єси М.Огнєвої, присвяченої зниклим безвісти під час Революції гідності.

У якості акторів цього разу виступили учениці колегіуму Діана Вишневська та Наталія Качинська. А їхнім натхненником та режисером п'єси була Тетяна Вікторівна Осмолович.

Акторам вдалося донести свій месидж до глядача – зал був переповнений. Усі захоплено спостерігали за драмою. А директор колегіуму А.Ф. Остапенко зауважив, що актори та режисер з постановкою справилися на відмінно. Не дивлячись на юний вік, актори-школярі спрацювали як професійні виконавці.

Побачене принесло глядачам незабутні враження. Дехто з них виходив із залу зі сльозами на очах. Адже завдяки талановитій грі довелося відчути все те, що відчували матері та дружини учасників Революції гідності. Усі вони щиро вдячні акторському складу та режисерові за постановку вистави «Шукаю...».

 

 
 

 

Софія САЙФИ, учениця колегіуму.

На знімках: сцени з вистави.

 

У вас недостатньо прав для коментування.