HomeНовиниВ РайоніОгляд новин району за тиждень

Огляд новин району за тиждень

( 0 Votes )

Зустріч з питань обміну досвідом

11 листопада у Володимирецькому районному колегіумі відбулася зустріч з питань обміну досвідом викладання військової підготовки та вишколу військової майстерності із заступником з навчально-виховної роботи начальника Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою підполковником Ігорем Тимощуком.

До колегіуму завітав обласний театр ляльок

10 листопада діти дошкільного підрозділу «Вулик» переглянули чудову та веселу виставу «Арифметика для Лунтика». На ній діти не тільки весело провели час, а й закріпили свої знання з арифметики з веселими та цікавими персонажами. Зустріч подарувала дітям багато позитивних емоцій та вражень, які надовго залишаться в їх пам’яті.

Інтернет-телебачення колегіуму

З 10 листопада розпочинає свою роботу Інтернет-телебачення колегіуму (ІТК) – перший в регіоні шкільний Інтернет-телеканал, що може вести трансляції з можливістю формування програми передач і запуску прямого ефіру. Вчителі та учні самостійно формують список відео-контенту, завантажуючи цікаві відео та навчальні ролики. Вони можуть включити трансляцію концерту, шкільної лінійки, спортивних змагань між класами або навіть школами. Тому всі, хто з тих чи інших причин не може фізично бути присутнім на даному заході– учні та батьки – можуть легко подивитися його на сайті колегіуму. На телевізійному каналі за розкладом транслюються новини школи, навчальні та ігрові фільми (відзняті кіностудією ВРК «ВУЛИК»), цікаві відео-сюжети, створені учнями, трансляції спортивних подій і шкільних уроків.

В Білому міняють вікна, а в Телковичах відкриватимуть дитсадок

За інформацією начальника районного управління освіти Анатолія Рижого, у школі села Біле проводять заходи з енергозбереження, замінюючи старі вікна на сучасні енергозберігаючі конструкції з металопластику. Всього там встановили 26 нових вікон загальною вартістю 99 тисяч гривень, що дозволить значно зекономити витрати на опалення. А в Малих Телковичах розпочали ремонт у дитсадочку під молодшу вікову групу (заміна вікон, облаштування внутрішніх санвузлів) на таку ж суму. 19 грудня 2014 року дошкільний підрозділ планують ввести в експлуацію.

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури

6 листопада у приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. В урочистих заходах взяли участь голова РДА Володимир Савонік, начальник відділу культури і туризму РДА Валентина Пінчук, працівники та ветерани галузі культури району.

Відбувся виїзний прийом громадян

7 листопада голова райдержадміністрації Володимир Савонік провів виїзний прийом громадян Більськовільської та Сопачівської сільських рад за участі представників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, юридичного відділу апарату райдержадміністрації, головного управління Держземагентства у Володимирецькому районі.

 

Вл.Інф

 

У вас недостатньо прав для коментування.