HomeНовиниВ РайоніМедики Володимиреччини гуртують небайдужих

Медики Володимиреччини гуртують небайдужих

( 0 Votes )

Як ми вже писали, медики району ініціювали збір коштів для потреб мобілізованих району в зону АТО. За короткий час були закуплені необхідні речі та передані безпосередньо на полігон, де проходять навчання наші солдати.

На цьому наша робота не зупинилась. Голова правління громадської районної молодіжної організації «Школа відповідального батьківства» Сергій Буравський виступив на громадській раді районної державної адміністрації з пропозицією до всіх установ та організацій району підтримати благодійну акцію, започатковану медиками.

Одними з найперших відгукнулися освітяни району, перерахувавши  кошти в сумі 67292 гривень та делегувавши до ініціативної групи представника, голову профспілкового комітету Віталія Друзя. Також Мульчицька сільська рада надала фінансову допомогу на суму 3651,30 грн.  Всі кошти перераховані на рахунок громадської районної  молодіжної організації «Школа відповідального батьківства», яка є основоположником благодійного руху в районі.

Наразі зібрані кошти акумулюються на рахунку. Ініціативна група тісно співпрацює  з військовим комісаріатом, вся необхідна інформація відразу обробляється та формуються замовлення згідно потреб. На даний час проводиться закупівля необхідної амуніції та інвентарю для бійців, мобілізованих з нашого району, які проходять службу в  батальйоні «Горинь».

Запрошуємо  волонтерів, жителів селища та району, громадські організації, установи, приватних підприємців до співпраці. Також для ефективного і швидкого реагування у разі   надання допомоги, прохання добровольців, мобілізованих звертатися в військовий комісаріат та в  ГРМО «Школа відповідального батьківства», яка знаходиться за адресою вулиця Соборна, 33 або за телефоном 2-60-42.

Благодійну допомогу можна перерахувати на рахунок Володимирецької районної молодіжної громадської організації «Школа відповідального батьківства».

Код 34573479,

МФО 333391,

гривневий розрахунковий рахунок 26006054702999 у Володимирецькому відділенні Приватбанку.

Призначення платежу: для допомоги бійцям АТО.

 

Надіємося на співпрацю!

Лариса САРНИЦЬКА.

 

У вас недостатньо прав для коментування.