HomeНовиниВ РайоніУ Володимирці відновлять міліцію?

У Володимирці відновлять міліцію?

( 0 Votes )

Як розповідають працівники Кузнецовського міськвідділу міліції (з обслуговування м. Кузнецовськ та Володимирецького району), міліція готується до роз’єднання. Нічим не обґрунтоване рішення у 2012 році про об’єднання Володимирецького районного з Кузнецовським міським відділами спричинило певне погіршення криміногенної обстановки в регіоні (хоч це й не відображається в офіційних міліцейських звітах). Цей факт підтверджують численні клопотання з нашого району, адресовані чиновникам найвищих рівнів.

Схоже, влада таки починає прислухатися до побажань громади на місцях: за словами начальника Кузнецовського МВ Олега Кульбашного, начальником Рівненського управління внутрішніх справ Миколою Щируком  прийнято рішення про роз’єднання Кузнецовського МВ.

Наразі готуються пакети відповідних документів на рівні Кузнецовського МВ та Рівненської ОДА для їх передачі в Кабінет Міністрів. Це досить тривалий у часі процес. Але сподіваємося, що в новому році на Володимиреччину таки повернуть «украдений» відділ міліції.

Сергій СКІБЧИК.

 

У вас недостатньо прав для коментування.