HomeНовиниВ РайоніДитячий новорічний карнавал у Довговолі

Дитячий новорічний карнавал у Довговолі

( 0 Votes )

Кожна дитина із завмиранням серця чекає приходу новорічних свят. Для дошкільнят особливо яскравою подією цього періоду є ранок в дитячому саду. На жаль, у Довговолі ще немає дитсадка.

Втім, 29 грудня за підтримки підприємців Василя Котовича та Анатолія Бортника у сільському будинку культури вперше для дітей працівники культури і сільської ради організували дитячий новорічний карнавал. Зібралося дуже багато малюків, батьків і бабусь. Дітвора водила хороводи, лунали вітання від Дідуся Мороза і Снігурки. Всім надзвичайно сподобалася казка про Колобка. А ще діти із задоволенням танцювали, розважалися, брали участь у конкурсах та вікторинах. Кожен малюк отримав подарунок від  Діда Мороза.

Свято вдалося – і малюки, і батьки були задоволені. Хочеться, щоб такі дитячі ранки стали хорошою, доброю традицією.

Зустріч Нового року – це пора таємнича, хвилююча, завжди радісна. І ці прості слова «З Новим роком! З новим щастям!» ми вимовляємо з особливим почуттям, тому, що сказати їх можна тільки один раз на рік! 30 ж грудня у Довговолі відбувся карнавал для дорослих. На початку усіх гостей привітав сільський голова Федорчук Анатолій Іванович.

Новорічні маски підготували цікаві номери: вертеп від колядників, сценки, танцювальне шоу, привітання Діда Мороза і Снігурки. Цілий вечір лунали пісні від Ірини та Адама Левковичів.  Звичайно,  хочеться  подякувати організаторам прекрасних свят: працівникам культури і сільської ради, а також спонсорам.

Новий рікце казкове свято, і ми самі можемо стати чарівниками в ньому. З Новорічними та Різдвяними усіх!

Новорічні свята у Довговолі
 
Новорічні свята у Довговолі
 

Людмила Шарабар.

 

У вас недостатньо прав для коментування.