HomeНовиниВ РайоніНа трактористів вчать у Рафалівці

На трактористів вчать у Рафалівці

( 0 Votes )

Не так давно Рафалівська автошкола “Сигнал” одержала ще одну ліцензію, і тепер має право на підготовку трактористів. Сьогодні вона навчає на водіїв усіх категорій і є справжнім центром по підготовці не тільки водіїв-любителів, але й перепідготовки водіїв-«далекобійників», шоферів автобусів і т.д.

Перша приватна в Україні автошкола, очолювана нашим земляком із Жолудська Петром Максимчуком, має декілька визначних дат. Святкує День працівників освіти (бо – школа, яка навчає учнів). Та своїм професійним святом колектив автошколи вважає День автомобіліста і дорожника. Адже випускники автошколи із отриманням посвідчень водіїв стають повноправними учасниками дорожнього руху.

директор автошколи «Сигнал» Петро МАКСИМЧУКА ще напередодні нинішнього Дня автомобіліста школа «Сигнал» святкуватиме 17 річницю із дня заснування закладу. Погодьтеся, це серйозне підтвердження професіоналізму його працівників та зростаючої довіри населення. До речі, зараз адміністрація автошколи працює над збільшенням ліміту кількості учнів на всі категорії через зростаючий попит на послуги по підготовці та перепідготовці водіїв. (Зараз у цьому навчальному закладі одночасно навчається 192 учні по 10 категоріях транспортних засобів).

У числі інших навчальних закладів по підготовці водіїв Рафалівська автошкола працює на авторитет району і області. Автошкола «Сигнал» неодноразово здобувала звання «Лідер галузі»; у нинішньому році вона відзначена грамотою Центру безпеки руху Міністерства внутрішніх справ. А беззмінного директора закладу Петра Максимчука нагороджено орденом «За заслуги перед Вітчизною» та зіркою «Патріот України».

Автошкола “Сигнал” успішно склала іспити і пройшла акредитацію на державному рівні. Крім того, вона одержала ліцензію на підготовку трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва.

Школа «Сигнал» завжди іде на крок попереду. Із відкриттям європейських кордонів європейські закони прийдуть до нас. В тому числі й у сфері дорожнього руху. Тож власникам численних тракторів і комбайнів у районі таки доведеться учитися, щоб вільно пересуватися автошляхами. В «Сигналі» це розуміють і вже працюють на перспективу. Відтак у Володимирці, навпроти автостанції, обладнано кабінет по підготовці трактористів. Запис на навчання продовжується.

У нелегкі часи становлення України і середнього класу бізнесу нашому “Сигналу” вдалося вистояти. В цьому найбільша заслуга його засновника Петра Івановича, який передав сьогодні справу у руки доньки Ольги Максимчук-Шами. Ось уже 6 років вона працює заступником директора з навчальної частини; разом із чоловіком Сергієм виховують донечку Катрусю. 

 Петро Максимчук дякує кожному члену колективу, хто високо несе марку автошколи. Зокрема, Анатолію Годунку, Володимиру Мордасу, Миколі Бабіку, старшому майстрові Андрію Шевчуку та іншим, з ким починали справу і досі йдуть пліч-о-пліч разом.

…Уже десятки тисяч водіїв, учнів Рафалівської автошколи, освоюють нові шляхи-дороги по Україні, Європі та Азії. І в день свята автомобіліста й дорожника адміністрація школи «Сигнал» вітає всіх, хто сідає за кермо авто, бажає завжди легких доріг та щасливого повернення!

 

інструктор з навчання практичному водінню Анатолій ГОДУНОК під час проведення занять

 

Галина ТЄТЄНЄВА

На знімку: директор автошколи «Сигнал» Петро МАКСИМЧУК;

інструктор з навчання практичному водінню Анатолій ГОДУНОК під час проведення занять. 

 

У вас недостатньо прав для коментування.