HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська

Новини Кузнецовська

( 0 Votes )

Директором КМКП призначено Романа Саушкіна Відповідне рішення прийнято 19 квітня 2013 року під час проведення позачергової 31-ї сесії Кузнецовської міської ради. 26 з 29 присутніх у залі депутатів підтримали своїми голосами проект рішення «Про призначення директора «Кузнецовського міського комунального підприємства», тим самим призначивши Романа Саушкіна на посаду директора КМКМ терміном на 1 рік.

«Мій досвід надає мені впевненості у тому, що КМКП можна вивести з кризи. Однак спочатку потрібно повністю вивчити питання і лише потім приймати рішення про якісь зміни на підприємстві», – зауважив новопризначений директор. Окрім того, Роман Юрійович наголосив, що на сьогодні він не бачить підстав для скорочення чисельності трудового колективу КМКП. 

У Кузнецовську збудують греко-католицьку церкву 

Рішенням від 19 квітня 2013 року "Про надання земельної ділянки в постійне користування релігійній громаді" Кузнецовська міська рада надала Луцькому Екзархату Української Греко-Католицької Церкви в постійне користування земельну ділянку площею 0,1949 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

«Богослужіння у Кузнецовську відновлено за дорученням преосвященного Владики Йосафата Говери. 30 березня 2013 року у Ковелі Блаженнійшим Святославом освячено накупольний хрест та намісні ікони для кузнецовської каплиці, а вже 12 квітня встановили вхідну браму, яку виготовили у Ковелі. На часі – встановлення купола на каплиці, зведення кургану та будівництво релігійних споруд. А наразі щонеділі проводимо Божественну Літургію у кузнецовській каплиці на території колишнього кафе «Акваріум».

Всіх наших парафіян, друзів та читачів просимо про молитву за розвиток нашої церкви у Кузнецовську, щоб не одна душа могла знайти спасіння та єдність із Богом також і через нашу  церкву», – розповів місіонер ієромонах Євген Задорожний. 


Опалювальний сезон у Кузнецовську завершено 

Розпорядження про завершення опалювального сезону підписав 17 квітня т.в.о. міського голови Кузнецовська, секретар міської ради Ігор Куц.

Згідно з розпорядженням, ВП «Рівненська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» рекомендовано припинити надання послуг з подачі теплоносіїв для обігріву приміщень соціальної інфраструктури та житлового фонду міста Кузнецовськ з 22 квітня, а Кузнецовському міському комунальному підприємству рекомендовано з 22 квітня приступити до відключення від теплопостачання установ, адміністративних будівель, об’єктів торгівлі та сфери послуг.

Між тим, з 23 квітня 2013 року рішенням комісії з питань санітарно-епідеміологічної ситуації у Кузнецовську завершено карантинні заходи. 


Кузнецовська молодь обрала здоров’я 

18 квітня 2013 року на базі ЗОШ №3 м. Кузнецовська пройшов міський етап VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», участь у якому взяли шість агітбригад ЗНЗ Кузнецовська та агітбригада Будинку дитячої та юнацької творчості: "Без ГМО" (ЗОШ №5),  "Бемс" (ЗОШ №4), "Пульс" (ЗОШ №3), "7-1-1" (БДЮТ), "Рандеву" (гімназія), "Живчик" (ЗНЗ №2), "Імпульс" (ЗНЗ №1).

Літературно-музично-спортивна міні-композиція оцінювалася за 30-бальною шкалою.

За участь у конкурсі всі агітбригади нагороджено грамотами та подяками, а переможцем міського етапу фестивалю-конкурсу стала команда ЗОШ №4 «Бемс». Вони й представлятимуть місто на обласному етапі конкурсу.

 

«Сімейні перегони. Неформат» на фінішній прямій 

У неділю, 21 квітня, у Кузнецовську  пройшов третій етап ІV туру обласної спортивно-інтелектуальної гри «Сімейні перегони. Неформат». Змагання у цей день проходили одразу в чотирьох містах області – Костополі, Кузнецовську, Здолбунові та Радивилові.

Аби позмагатися за путівку у суперфінал гри у спортзалі кузнецовської ЗОШ №1  зібралися родини з Кузнецовська та команди Дубровицького, Зарічненського і  Рокитнівського районів. Найспортивніші сім'ї  краю вправлялись у трьох естафетах: «Спортивна змійка», «Найспритніші» та «Фризбі», під час яких пробігали «змійкою» через обручі, оббігали всією родиною кеглі та ловили диски. Змагалися і в інтелектуальному конкурсі «Знавці олімпійської символіки».

У результаті змагань найкращою стала збірна команда сімей з Кузнецовська, котра й візьме участь у заключній стадії змагань.

 

Зробили місто чистішим 

20 квітня у Кузнецовську в рамках Дня довкілля пройшов загальноміський суботник, у який зібрав понад 100 учасників. Працівники управлінь та відділів міськвиконкому, керівництво міста та небайдужі кузнецовці прибрали територію лісопаркової зони. Долучилися до суботника і кузнецовські пластуни, котрі зробили чистішою територію біля Собору, на пустирі мікрорайону Ювілейний та на ринку "Північний".

Загалом у рамках акції "За чисте довкілля" прибрано території, які належать підприємствам, установам і організаціям Кузнецовська, лісопаркову зону, прибережну смугу річки Стир, кладовище та звернуто особливу увагу на ремонт доріг і малих архітектурних форм.


Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.