HomeНовиниУ ВарашіМедики Вараша мітингують через невиплату заробітної плати

Медики Вараша мітингують через невиплату заробітної плати

( 0 Votes )

 

Перша попереджувальна акція протесту медичних працівників державного закладу «СМСЧ №3 МОЗ України» проходить сьогодні, 26 червня 2020 року, біля будівлі Вараської міської ради.

Медики вимагають у держави негайної виплати заробітної плати та невідкладного вирішення проблеми подальшого фінансування ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України». У разі ж, якщо Уряд України не зверне увагу на проблеми медиків міста-супутника Рівненської АЕС – лікарі обіцяють вдатися до кардинальніших методів, аж до голодування та припинення надання медичної допомоги.

До завершення процесу передачі державного закладу «СМСЧ №3 МОЗ України» в комунальну власність у 2020 році необхідно понад 30 мільйонів гривень – з початку року ми виділяли кошти на утримання державного закладу з міського бюджету, але на сьогодні в бюджеті міста таких коштів вже немає. Тож сьогодні першочергове завдання медичних працівників і міської влади Вараша – об’єднати зусилля та вимагати у держави виконати взяті на себе зобов’язання щодо виділення фінансування на утримання державного закладу до повного завершення процесу його передачі у комунальну власність.

Рівненські Новини

 

У вас недостатньо прав для коментування.