HomeНовиниУ ВарашіУ Вараші поліцейський відкрив вогонь по собаці, яку спустив на нього власник (+відео)

У Вараші поліцейський відкрив вогонь по собаці, яку спустив на нього власник (+відео)

( 0 Votes )

 

У місті Вараш на Рівненщині увечері четверга, 28 травня, поліція застосувала табельну зброю під час конфлікту. Інформація про це почала з’являтись на сторінках місцевих жителів, Суспільному факт підтвердили й у поліції.

Журналістка місцевого видання varash.info Вероніка Пилипчук була на місці події. У стрім-трансляції вона розповіла, що поліція буцімто переслідувала п'яного водія. Після зупинки авта знайомий керманича нібито нацькував свого собаку на поліцейських. Ті, в свою чергу, змушені були застосувати табельну зброю. На місці працюють слідчі.

Пресофіцерка поліції області Марія Юстицька Суспільному уточнила, що коли авто із, ймовірно, нетверезим водієм заблокували в одному з мікрорайонів міста, чоловік, який був біля під'їзду, спустив на поліцейських свого пса породи алабай. Поки собака кусала одного із копів, її власник накинувся на іншого та бив службове авто.

– Працівник поліції для знешкодження тварини застосував вогнепальну зброю та вистрілив у собаку. Рикошетом куля влучила у ногу власника собаки. Його доставили у лікарню, загрози життю немає, – розповіла пресофіцерка Марія Юстицька.

Собака у важкому стані, але жива. У лікарню доправили й одного з працівників поліції.

Що ж до водія, через якого й почалась ця історія, то він утік, його наразі шукають.

Суспільне

 

У вас недостатньо прав для коментування.