HomeНовиниУ ВарашіРАЕС запрошує старшокласників до участі у Ядерній школі 2017-2018

РАЕС запрошує старшокласників до участі у Ядерній школі 2017-2018

( 0 Votes )

  

На Рівненській АЕС за ініціативи генерального директора Павла Павлишина та участю Українського ядерного товариства (УкрЯТ) пройде перша Ядерна школа для учнів загальноосвітніх закладів міста-супутника та населених пунктів зони спостереження електростанції.

 

У рамках профорієнтаційної роботи з молоддю та підтримки позитивного іміджу атомної енергетики Рівненська АЕС відкриває платформу для підготовки майбутніх енергетиків ще зі шкільної парти.

Слухачами Ядерної школи мають можливість стати учні професійно-технічного училища РАЕС, одинадцятикласники шкіл м. Вараш та населених пунктів тридцятикілометрової зони спостереження електростанції, середній бал з навчання яких не менше 8 балів.

У програмі школи – лекції від провідних фахівців та інструкторів РАЕС, екскурсії на промисловий майданчик, у навчально-тренувальний центр та лабораторію зовнішнього радіаційного контролю АСКРО, участь у засіданні Ради молоді та стажування на посадах працівників електростанції. Ділові рольові ігри, спілкування зі студентами профільних вузів країни та молодими атомниками принесуть багато цікавої та корисної інформації.

Щоб стати слухачем Ядерної школи РАЕС, необхідно підготувати доповідь за темою «Чому я хочу навчатися в Ядерній школі РАЕС» розміром не більше однієї сторінки А4 та надіслати на електронну скриньку Голови ВП ГО УкрЯТ РАЕС: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Після закінчення навчання кандидату необхідно підготувати доповідь за темою «На що сподівався та що отримав від навчання в Ядерній школі РАЕС».

«Щороку ми бачимо відмінні результати підготовки майбутніх атомників з числа студентів технічних вишів країни під час Ядерної школи НАЕК «Енергоатом». Тож за ініціативи гендиректора РАЕС Павла Павлишина вперше в Україні ми відкриваємо новий формат ядерної школи і розпочинаємо роботу зі шкільною молоддю. Наша платформа допоможе учням визначитися з вибором майбутньої професії, побачити роботу потужного енергетичного підприємства зсередини, здобути нові корисні знання та навички, а по закінченню навчання отримати сертифікат», – відзначає заступник начальника виробничо-технічної служби РАЕС Олександр Адамович.

Навчання у Ядерній школі РАЕС стартує наприкінці вересня цього року. Участь у програмі безкоштовна. Кількість місць обмежена. Більш детальна інформація за телефонами (03636) 64-377, (067) 360-39-09.

 

У вас недостатньо прав для коментування.